Voel je VRIJ

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hoe zou jouw leven eruitzien als jij jezelf helemaal vrij zou voelen? Wat zou jij doen? Wie zou jij zijn? En wat houdt jou tegen om jezelf VRIJ te VOELEN? Dit zijn de vagen die er toe doen als jij het maximale uit jouw leven wil halen. Leer hoe jij van jouw leven het allermooiste leven ooit kan maken door de weg naar VRIJHEID te vinden.

Van STUCK-STATE naar VRIJHEID

Hallo, mijn naam is An Mattheussen. Ik ben 33 jaar oud en ik voel me goed. Jawel, zonder schaamte of schroom vertel ik dat het goed met me gaat. Vroeger was dit anders. Ik voelde me slecht, eenzaam en alleen. Ik zat in een stuck-state. Ik had het gevoel dat mijn leven on hold stond. Ik had geen idee hoe ik hieruit kon komen, daarom heb ik hulp gezocht. Sinds mijn 16 jaar ben ik bewust bezig met persoonlijke en relationele ontwikkeling. Ik heb een uitdagend leven gehad en veel geleerd over mezelf en over anderen.

Ik heb geleerd hoe ik mezelf goed kan voelen.

Wat nodig is om jezelf goed te voelen, valt niet in één woord te omschrijven. Het is complex. Jij bent complex. Het leven is complex. Van zodra je dat begrijpt, zal het eenvoudiger worden.

Ik heb geleerd hoe ik vrij kan zijn en zelf kan kiezen hoe mijn leven eruitziet.

Ik heb geleerd dat het noodzakelijk is dat jij zelf gaat kiezen. De vrijheid voelen om zelf keuzes te maken, is het begin van VRIJHEID. Ik heb geleerd hoe je vanuit vrijheid, kan kiezen voor jouw ideale leven. Het gevolg hiervan is dat jij van jouw droomleven, jouw nieuwe realiteit kan maken.

>>> Ontdek hoe jij VRIJ kan zijn als vrouw. Maak van jouw leven het allermooiste leven ooit en geniet samen met jouw gezin van gezellige familiemomenten.

Vanuit VRIJHEID kiezen voor JOUW IDEALE LEVEN

Als jij jezelf niet vrij voelt om te kiezen, dan valt er niet te kiezen. Hierdoor ben je een slachtoffer van het leven. Het leven overkomt je dan in plaats van dat jij diegene bent die bepaalt hoe het gaat.

Op onze vrijheid ligt een hele lading van overtuigingen, ervaringen, onverwerkte emoties en levenslessen die ons beperken. De zoektocht naar innerlijke vrijheid maakt mogelijk dat je elke beperking op jouw vrijheid kan wegwerken. Een voor een pak je deze overtuigingen, onverwerkte emoties of lessen aan. Dat is de enigste weg. Je kan niet anders dan er door heen gaan.

Wil jij meer vrijheid voelen in jouw dagelijks leven? Dan is het nodig dat jij de weg naar jouw binnenkant leert vinden. Alles wat jouw ervan weerhoudt om je vrij te voelen, ruim je op. Dit kan op verschillende manieren en het zal ook nodig zijn dat je dit op verschillende manieren leert doen. Elke uitdaging, elke emotie, elke blokkade vraagt zijn eigen aanpak.

Is de weg naar binnen vrij? Dan kan jij van binnenuit jouw ideale leven creëren.

Je komt eerst bij jouw verlangen (aan de binnenkant) en daarna ga je er zelf voor zorgen dat jouw leven in lijn is met jouw verlangen.

Dat wat jij nu aan jouw buitenkant ziet, is een weerspiegeling van jouw binnenkant op dit moment. De oplossing naar een ander leven, vind je dus daar waar het er echt toe doet: jouw binnenkant.

Genieten, genieten en nog eens genieten

Het leven zit vol uitdagingen en het is de bedoeling dat jij groeit als mens. Het is ook de bedoeling dat jij geniet van jouw leven.

Sterker nog. Hoe meer plezier jij maakt, hoe hoger jouw energie is en hoe groter jouw positieve impact op je omgeving is.

Wil je meer goede vibes voelen in jouw huis?

Maak meer plezier!

Genieten als je alleen bent.

Het is noodzakelijk dat jij jezelf ook goed voelt als je alleen bent. Zolang jij niet gelukkig kan zijn als je alleen bent, ben je te afhankelijk van anderen voor jouw geluk. Dit wil je niet. Dit maakt je afhankelijker dan dat gezond is voor de relatie.

Als jij lekker in je vel zit en af en toe eens heerlijk kan genieten van echte me-time, zal je in al je relaties sterker staan. Het zal gemakkelijker zijn om te verbinden met jezelf en met de ander. Hierdoor kan je beter voor jezelf opkomen, rustiger blijven als het spannend is, enz. Kortom, als jij jezelf beter voelt, worden je relaties mooier.

Genieten als je samen bent.

Het is ook absoluut de bedoeling dat jij samen met iemand anders kan genieten van het leven. Wij zijn sociale wezens. We hebben anderen nodig om van te leren. De blinde vlekken die wij hebben en de pijnlijke plekken die wij nog mogen helen worden juist door anderen aangeraakt.

Het is een kunst om mooie relaties te behouden, juist omdat je elkaar nodig hebt en raakt tegelijkertijd.

Genieten van warme familiemomenten met jouw gezin.

Het is een basisbehoefte van elk kind om samen met de gezinsleden gezellige tijd te kunnen doorbrengen. We zijn sociale wezens. Daarom worden we geboren in een familie. Als de familietijd eerder spannend dan ontspannend is, dan is het nodig om te onderzoeken wat de aanleiding van deze spanning is. Er is dan werk te doen.

Werk in jouw familiesysteem

Werk bij jou aan de binnenkant

Werk in de onderlinge relaties

Ik nodig je uit om dit te doen! Het is voor iedereen binnen het gezin belangrijk dat de sfeer harmonieus is.

Kies voor VRIJHEID

Eens je vrijheid hebt gevoeld, kan je niet meer terug naar het oude. Het verrijkt je leven zodanig dat je niet meer terug kan naar minder. Sterker, je kent de weg naar meer. Meer liefde, meer plezier, meer genot, meer rijkdom, meer zingeving. Het maakt dat jij jezelf levend voelt in plaats van dood.

>>> Ontdek hoe jij VRIJ kan zijn als vrouw. Maak van jouw leven het allermooiste leven ooit en geniet samen met jouw gezin van gezellige familiemomenten.

Of blijf je vast zitten?

Soms zit je zo vast in een bepaalde situatie, dat je geen uitweg meer ziet. De ongezonde situatie is normaal geworden voor jou. Je bent het gewoon geworden.

Dit is wat je kent.

Vast zitten en jezelf niet goed voelen is alles behalve normaal.

Het is normaal dat jij jezelf alive and kicking voelt als mens. Het leven heeft uitdagingen en die horen er dus gewoon bij. Als de uitdagingen heel groot geworden zijn, dan is het nodig dat jij een innerlijke groei doormaakt.

Moed. Dat is wat het vraagt.

De moed in jezelf vinden om op te komen voor jouw waarden en verlangens.

De moed in jezelf vinden om die allereerste stap te zetten en om hulp te vragen.

De moed in jezelf vinden om er vol voor te gaan en van jouw leven het allermooiste leven ooit te maken!

Heb je hem al gevonden, die moed van jou?

Let’s go dan!

>>> Ontdek hoe jij VRIJ kan zijn als vrouw. Maak van jouw leven het allermooiste leven ooit en geniet samen met jouw gezin van gezellige familiemomenten.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top