Lees wat klanten vertellen over An en haar Good Vibes Academy

Lees wat klanten vertellen over An en haar Good Vibes Academy

Met An werken was de beste investering ooit!
Chrissy Caris
Goodness-coaching.be
Met An werken laat een diepe indruk op je na omdat zij je raakt in jouw kern. Door met haar te werken verandert jouw leven zoals jij het wenst! Met heel veel liefde en heel veel zachtheid, zegt zij wat je moet horen om instant te shiften naar een krachtigere versie van jezelf.
Laure
Dankzij het startersprogramma heb ik mijn focus kunnen richten op het positieve en het mogen ontvangen van de liefde van het universum. Ik heb geleerd dat ik mezelf mag schenken waar ik naar verlang. 🙏
Hannelore De Wulf
An heeft mijn ziel kunnen lijmen aan mijn ratio, zonder haar had ik nooit mezelf gevonden.  Zij ziet objectief het potentieel dat jij in je hebt en leert jou hoe jij dit zelf kan voelen.
Chrissy Caris
Goodness-coaching.be
An overstijgt voortdurend de dualiteit, zij is de beste coach die ik ken! Zij laat je de eenheid in jezelf voelen. Je voelt rust en kracht tegelijkertijd.
Maria
An heeft de gave om heel snel inzicht te krijgen in wat je brengt. Hierdoor leidt ze je ook snel naar de kern en kan ze jou accurate en zeer bruikbare tips, inzichten en werkpunten aanreiken. Ik ben heel dankbaar dat ze op mijn pad kwam. Ze is een warm en bijzonder mens.
Katrien Werbrouck
An, wat een knappe dame ben jij…  Bedankt dat jij op mijn pad bent gekomen. Jou en jouw verhaal had ik nodig. Ik heb al afgelopen jaren al veel coaching en persoonlijke ontwikkeling gedaan bij vele andere coaches. An maakt de wereld mooier!
Kerstin van Bulck
Mijn man en kinderen zien nu een mama die veel gelukkiger is! Je stapt letterlijk in een leven dat beter bij je past. Ik voelde me nog nooit zo *alive and kicking* als hoe ik me voel sinds ik met An aan mezelf werk.
Joanne
Mama van Liese
Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik de wereld aan kan en dat is GOUD WAARD!
Lotte
Het frisse karakter en blij enthousiasme van An zorgt er voor dat je in geen tijd de positieve energie door je heen voelt vloeien.
Katrien Werbrouck
Bij An heb ik een stukje van mezelf terug gevonden wat ik nodig had om verder te kunnen. Er zijn me dingen aangereikt die me elke dag opnieuw helpen. Zonder de tools die zij me aangeleerd heeft, was ik niet de persoon die ik nu, slechts na 5 maanden Good Vibes Academy, ben geworden. Bedankt An, om mij bij te staan met die wonderlijke gave, ervaring en kennis. Liefs, Hanne.
Hanne Marynissen
mama van twee
Tijdens het programma van An heb ik twee familieopstellingen mogen ervaren. De tijd en zorgvuldigheid waarmee An de familieopstelling begeleidde was bijzonder warm. Het ontstane proces was zeer bijzonder om te ervaren. Ik kijk hier nog altijd met heel veel verwondering op terug en die momenten draag ik dichtbij in mijn hart.
Jennifer Duin
www.shivashaktiyoga.be
An gaat samen met jou op ontdekkingstocht naar wat je hartje verlangt, om dan tijdens deze toch je te helpen bij het realiseren van je doel. Haar good vibes werken aanstekelijk
Joke
Mama van Twee
An nodigt je uit om méér uit jezelf en méér uit jouw leven te halen. Ze doet het niet voor je, zij leert je hoe jij dit zelf kan doen. Je voelt hierdoor hoe sterk je eigenlijk bent.
Annick
mama van twee
Reeds na één sessie merk je verschil! An pakt dit aan met veel vrouwelijke energie en houdt je ten allen tijden een spiegel voor op een liefdevolle manier. Ze kan uitstekend luisteren en stelt je vragen waar je zelf nooit was opgekomen zodat je met nieuwe inzichten verder kan. Hierbij durft ze zichzelf als coach ook kwetsbaar opstellen. Ze is een warm persoon, gepassioneerd door haar job en dat straalt ze ook uit. Het was een enorme verrijking om haar te leren kennen."
Elke de Keyser
Het was voor mij een eye-opener! Ik raad het iedereen aan om deel te nemen aan de FAMILIEOPSTELLING. Het geeft zoveel duidelijkheid. Stukken die je maar niet kon plaatsen, vallen als puzzelstukken in elkaar. Er heerst een veilig en aangenaam kader waarin je aan jezelf kan werken. An stelt de juiste vragen zodat de nodige thema's naar boven komen. Zij is een excellente begeleidster en ik ben vereerd dat ik dit met An mocht doen.
Chrissy Caris
Goodness-coaching.be
Ik zat in mijn STUCK-STATE. Veel was zwaar, chaotisch, stressvol, moeilijk en donker. Aan de buitenkant zat mijn glimlach. Ik wilde wel, maar wist niet hoe. An voelde als een opluchting. Zij heeft mij laten voelen, ontdekken en ervaren wat ik allemaal in me had en geeft het juiste voorzetje! Haar welkom is warm en energiek. Ik ging van overlevingsstatus naar dromen, genieten en voelen. Ik durf weer gaan dromen en durf terug te voelen!
Sabine
Mama
An is een super gemotiveerde en inspirerende vrouw. Het is fantastisch om met haar te werken! Haar positieve kijk op het leven zal je nieuwe inzichten geven.
Iris
An is een bruisende coach waarbij je voelt dat ze echt om je geeft. Ze is bereid om je te doen nadenken en houdt een terechte spiegel voor zonder dat je het gevoel hebt dat je bekritiseerd wordt.
Karolien
Mijn man en kinderen zien nu een mama die veel gelukkiger is! Je stapt letterlijk in een leven dat beter bij je past. Ik voelde me nog nooit zo *alive and kicking* als hoe ik me voel sinds ik met An aan mezelf werk.
Joanne
Mama van Liese
An, ik heb heel veel gehad aan die ene sessie die ik vorig jaar bij jou heb gehad. Je leerde me dat ik gewoon mezelf mocht zijn en in mezelf moet geloven. Hierdoor heb ik ook eindelijk de stap durven zetten om in hoofdberoep te gaan. Dankjewel voor alles!
Jo Verbruggen
www.Yojoma.be
Heerlijk An, sinds onze eerste sessie voel ik me zoveel beter! Ik schrijf bewust voel! Volgende keer dat ik “vast” zit, boek ik meteen een sessie.
Laura de Bock
www.findingmamamore.com

Een gesprek kan jouw hele leven veranderen.

  • Loop je momenteel tegen bepaalde problemen aan waardoor je niet alles uit jezelf en je leven kunt halen?
  • Ben je niet helemaal tevreden met het leven dat je nu leidt?
  • Hoe ziet jouw ideale leven eruit, en wat staat je in de weg om dit leven te leiden?
  • Heb je nog een droom die je wilt realiseren?

Boek een gratis adviesgesprek en ontdek hoe kan jij het leven kan leiden waar jij naar verlangt op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak! (20 minuten – online)

Scroll naar top

Kan ik je momenteel ergens persoonlijk bij helpen? Plan dan gerust een gesprek met mij in

Ben jij klaar om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Op je werk, in relatie of met jouw gezin? Maar weet je nog niet exact wat je hier voor nodig bent?

Ik ben hier om jou op weg te helpen om je ideale leven te lijden. Via de knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend een online adviesgesprek (ongeveer 20 minuten) met mij inplannen en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort.