Te LIEF zijn

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Te LIEF zijn

“Ik ben TE lief”, zei ze. De tranen rolden over haar wangen.

Dit was de eerste zin van een klant bij het begin van een gesprek.  Ik begreep helemaal waarom zij dit zo zei. Ze bedoelde dat ze niet weerbaar was. Ze durfde niet opkomen voor zichzelf. Hierdoor was er geen balans tussen geven en nemen. Zij had het gevoel dat haar zachtheid eerder een zwakte dan een kracht was.

Ik nodig je uit om tegelijkertijd zacht en krachtig te zijn.

De wereld heeft meer liefde nodig. Hardheid, ruwheid, kille reacties, onverschilligheid, …  die zijn er al genoeg. Laten we juist meer liefde in onszelf toelaten en liefdevoller zijn in al onze relaties.

Wil jij graag leren hoe jij zacht & krachtig kan zijn tegelijkertijd? Wil jij leven en werken op een manier die 100% bij jou past? Kom naar het inspirerende live event Pure Vrouwelijke Kracht en ontdek hoe jij de vrouw kan zijn die jij werkelijk bent.

>>> Klik HIER voor meer info over het event 

De wereld heeft meer liefde nodig.

Mijn naam is An Mattheussen. Ik ben oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy en het is mijn missie om zoveel mogelijk gezinnen te helpen om in harmonie samen te leven, zodat kinderen kunnen opgroeien in een emotioneel veilige thuis.

Ik geloof dat deze emotioneel veilige omgeving een basisbehoefte is waar elk kind recht op heeft. Het is de verantwoordelijkheid van ouders om deze veilige omgeving te creëren en daarom help ik vrouwen om de beste versie van zichzelf te worden. Hierdoor zullen zij harmonie voelen in zichzelf en in de partnerrelatie.

De partnerrelatie van ouders bepaalt de sfeer in huis en juist deze sfeer maakt dat kinderen zich emotioneel wel of niet veilig voelen. Een omgeving waar liefde en harmonie voelbaar is, zorgt er voor dat jij jezelf veilig voelt om jezelf te zijn. Kinderen mogen gewoon kind zijn en binnen een veilige omgeving de wereld spelenderwijs ontdekken.

Weerbaar zijn

Een gezin zou een harmonieuze omgeving moeten zijn. Een plaats waar elk gezinslid zichzelf kan en durft zijn. Vandaag zien we veel disharmonie, conflicten en disbalans in relaties. Daar is een reden voor!

Wij zijn allemaal kind geweest en hebben thuis een voorbeeld gekregen van relaties. Zowel de relatie tussen de ouders, als de relatie tussen ouder en kind bepalen ons innerlijk beeld over hoe een relatie hoort te zijn. Dit voorbeeld heeft impact op al onze eigen relaties.

De balans tussen geven en nemen is niet altijd juist. Je hebt dit zelf niet door, totdat je er last van hebt. Deze last kan zich op heel veel verschillende manieren uiten. Het wordt zichtbaar in al je relaties, je gezondheid, geld, familie, vrienden, balans tussen werk en prive, …

Jij staat in relatie met alles wat in jouw leven aanwezig is. Hierdoor kan het dus zijn dat iets wat lijkt op een kleine disbalans, een heel grote impact kan hebben op je leven. Denk hierbij aan jouw energiepeil of geldzaken. Als je in deze gebieden jarenlang meer geeft dan ontvangt, kom je in een tekort.

Opkomen voor jezelf

De uitnodiging aan jou is om te leren opkomen voor jezelf op een manier die bij jou past. Ben jij van nature een lieve zachte vrouw die zorgzaam is, ga dan niet roepen en schreeuwen als je iets gedaan wil krijgen van een ander. Dat past niet bij wie jij werkelijk bent.

Als je lang uit balans leeft, kan het zijn dat dit toch het gedrag is wat jij vertoont. Dat komt omdat je hierin onmachtig bent. Je hebt nog niet geleerd hoe jij dit op de juiste manier kan doen. Je doet het op de enige manier waarop het nu wel lukt.

Wees mild naar jezelf.

Iets wat jij nu nog niet kan, kan je wel leren.

Wees mild naar anderen.

Iets wat anderen nog niet kunnen, kunnen ze wel leren.

Dit is het leerproces waar we allemaal in zitten. We zijn hier om te leren en het is belangrijk dat we ons hier bewust van zijn. Als iedereen al perfect zou zijn en alles al zou kunnen, valt er niets meer te leren. Zover zijn we nog niet. We zijn hiernaar onderweg.

De kracht van zachtheid

Als jij altijd lief en zorgzaam bent en als jij nog niet ervaren hebt hoe jij op jouw zachte manier kan opkomen voor jezelf, is het logisch dat je jouw zachte kant eerder als last dan als baat gaat beschouwen.

Toch is het omgekeerde waar!

Jouw zachtheid is een kracht.

Als jij vanuit verbinding met jezelf jouw zachtheid kan inzetten, zal je de mensen om je heen raken op een manier die niet te negeren valt.

Pure zachte liefde is onweerstaanbaar. Het doet een mens ontdooien.

We zijn allemaal op zoek naar liefde. Diegenen die pure liefde durven tonen, kunnen bereiken wat ze maar willen.

Zacht & krachtig zijn tegelijkertijd

Iedereen is zoekende naar zijn ware vorm.

Wie ben ik eigenlijk echt?

Wat is de zin en betekenis van mijn leven?

Hoe kan ik van mijn leven een mooi leven maken?

Als jij jouw ideale balans tussen zacht en krachtig zijn al gevonden hebt, zou je dit nu niet lezen. De reden dat je dit nog niet helemaal gevonden hebt is heel persoonlijk en kan terug gaan tot jouw kinderjaren.

Als jij jouw innerlijke balans wil herstellen, is het nodig dat we gaan zoeken naar de oorzaak van de disbalans. Door hier terug balans te brengen, kunnen jouw actuele problemen worden opgelost worden.

Pas nadat jij deze balans hebt herstelt, kan jij jouw ware versie vinden. Je zal nieuwe ervaringen op doen en voelen dat het “ineens” anders is.

Als de disbalans heel groot is, kan het zijn dat er meerdere facetten uit jouw leven onder de loep genomen moeten worden om jouw zuivere balans terug te vinden.

Onderschat de impact van een gewoonte niet. Als jij al jarenlang roept uit onmacht, of schreeuwt van verdriet, dan mag jij jezelf ook tijd gunnen om een nieuwe gewoonte aan te leren.

Oefening baart kunst.

De ideale balans is zacht en krachtig zijn tegelijkertijd. Zo kan jij vanuit onvoorwaardelijke liefde opkomen voor jezelf. Jij mag dit helemaal op jouw manier doen. Woorden die bij jou passen, een stem die echt de jouwe is, een timing die kloppend is.

Je eigen manier vinden is een proces. Stap voor stap ontdek je meer. Wat past wel bij mij, wat niet? Wat vind ik leuk? Hoe doe ik het als ik het spontaan doe? Wat is het effect?

Wat jouw manier is, kan niemand je voordoen. Ik kan je wel helpen om alle balansen te herstellen aan jouw binnenkant. De aanleiding van de disbalans opsporen is het allereerste wat nodig is. Daarna kan jij stap voor stap jou eigen systeem gaan opbouwen.

Alle oude gewoonten, sabotages en blinde vlekken die spoor ik voor je op. Samen ontdekken we wat jouw zuivere versie is. Eens jij dit voor jezelf hebt ontdekt, zal altijd van jou zijn. Het voelt zo goed om je ware vorm te voelen, dat je het nooit nog loslaat. Je zal dit nooit vergeten. Dit is wie jij werkelijk bent.

Wil jij graag leren hoe jij zacht & krachtig kan zijn tegelijkertijd? Wil jij leven en werken op een manier die 100% bij jou past? Kom naar het inspirerende live event Pure Vrouwelijke Kracht en ontdek hoe jij de vrouw kan zijn die jij werkelijk bent.

>>> Klik HIER voor meer info over het event 

Wat als je geen balans vindt in jezelf?

Wat als jij jouw ware versie niet vindt?

Hoe ziet jouw leven, jouw relatie en jouw zelfbeeld er uit als er niets veranderd?

Hoe lang hou jij dit nog vol?

Hoeveel energie, tranen en onmacht kan je nog verliezen alvorens je helemaal op bent?

Stop met je kostbare tijd te verliezen in een leven dat niet overeenkomt met jouw verlangens. Kies om verandering te brengen en je ware versie te vinden, zodat jij zacht en krachtig kan zijn tegelijkertijd.

Het zal al jouw relaties verbeteren, je zal jezelf beter voelen en een leuker leven leiden.

Kom naar het inspirerende live event Pure Vrouwelijke Kracht en of boek een GRATIS ADVIESGESPREK en ontdek hoe jij de vrouw kan zijn die jij werkelijk bent.

>>> Klik HIER voor meer info over het event 

>>> Boek HIER een GRATIS ADVIESGESPREK

Heb je vragen? Twijfel niet om te mailen naar support@goodvibesacademy.be

Ik wens je alles toe wat jouw hart verlangt.

Met liefde,

An Mattheussen

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top