job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

Doen waarvoor je geboren bent

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
"Samenwerken met An was de beste investering ooit! Zonder haar had ik nooit mijn hoofd aan mijn hart kunnen lijmen."
Chrissy
"Ik kijk met plezier en dankbaarheid naar de live dag terug. Ik heb er enorm veel opgestoken. Mijn aanbod voelt echt goed! Zo zie je maar, An, de live dag heeft enorm veel in beweging gebracht bij mij, en de openheid en authenticiteit van deze dag was fenomenaal en uniek."
Charlien
bezieling, intuïtie, vrouwelijke kracht, job, evolutie, gelukkig zijn

Iets waar ik amper van durfde dromen is nu uitgesproken en heeft invulling gekregen.

Durf jij jouw hoogste potentieel te benutten?

"De verdiepingsdag bij An bracht me heel veel helderheid waar ik persoonlijk naartoe wil, wat ik wens voor mijn gezin, wat ik belangrijk vind in mijn relatie en met mijn werk naartoe wil laten evalueren. De kern van wat me echt bezield kwam scherp naar voren. Iets waar ik amper van durfde dromen, is nu uitgesproken en heeft invulling gekregen. De oorsprong van wat me echt boeit is duidelijk, wat mijn pad en ervaringen zijn heb ik nu op een rijtje en het verder vormgeven van mijn dromen is aangeraakt. Nu kan ik tijd nemen om alles te laten inwerken om stap voor stap het nieuwe te laten ontvouwen."

Manuel Kris Baert

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

Van low end naar high end ondernemen?

Verlang jij ernaar om een mooie impact te maken ? Dan is het nodig dat het goed gaat met jou! Als gevoelige vrouw is high end ondernemen iets wat goed voor je zal werken! Je krijgt hierdoor meer tijd voor jezelf en voor jouw gezin, zonder dat je financieel dient in te leveren.

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

Verhoog de waarde van jouw kracht!

Carla ging van low end naar high! Ze volgde het 1-1 VIPTRAJECT en samen werkten we aan de vernieuwing van haar bedrijf. Expert als ze is in coaching en therapie, had ze een uitgebreid aanbod met laagdrempelige workshops en cursussen. Ze voelde dat het tijd was om next level te gaan ondernemen en dat doet ze vandaag een mooi afgestemd 1-1 

Soul-retrieval traject voor bewuste ondernemende vrouwen.

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit

Leef en werk volgens je eigen regels, ritme en structuur!

Als jij vanuit verbinding met jezelf en met jouw ziel wil ondernemen, is het nodig dat jij jezelf de vrijheid geeft om alles op jouw manier te doen! Durf kiezen om te leven en te werken volgens je eigen regels, ritme en structuur zoals Elke deed!

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit

"Sinds het 1-1 VIPTRAJECT zit ik op een sneltrein. An heeft me geleerd hoe ik zelf aan het werk kan met ideeën die ik krijg. Ik heb minder structuur nodig dan ik dacht Vele puzzelstukken vielen hierdoor op zijn plaats."

Elke
universele visie, astrologie, vrouwelijkheid  wijsheid

De grootste transformatie van jouw leven!

Gedurende jouw hele leven wordt jij voorbereid om iets te doen wat niemand anders kan dan jij: jouw unieke bijdrage aan de wereld. 

universele visie, astrologie, vrouwelijkheid  wijsheid

"Door de efficiënte aanpak werd snel duidelijk wat mijn eigen bijdrage is. De inzichten werden meteen naar "acties" omgezet. Mijn aanbod was vormgegeven op het einde van de VIP-dag!"  

Maria

Van low end naar high end ondernemen?

Verlang jij ernaar om een mooie impact te maken in jouw omgeving? Dan is het nodig dat het goed met jou! Als gevoelige vrouw is high end ondernemen iets wat goed voor je zal werken! Je krijgt meer tijd voor jezelf en voor jouw gezin, zonder dat je financieel dient in te leveren.

Wat is het voorbeeld dat jij wil geven aan je kinderen?

Impact maken begint in je eigen gezin. Als je mama bent nodig ik je extra uit om heel bewust na te denken over het voorbeeld dat jij wens te geven. Jouw kinderen hebben voor jou gekozen omwille van het potentieel dat jij in je draagt. Durf jij dit tot uiting te laten komen?

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit

"Voor mij was het 1-1 VIPTRAJECT echt top! Ik heb veel inzichten verworven. Er is een idee ontstaan waar ik me comfortabel bij voel en dat ik me ECHT zie doen!  Ik vond het super tof om met An te werken."

Nathalie

"Ik heb al afgelopen jaren al veel coaching en persoonlijke ontwikkeling gedaan bij vele andere coaches. Wat An me leert, brengt alles samen. Wat een kracht! Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad kwam."

Kerstin