WAT ZOU ER GEBEUREN ALS JIJ de CREATOR IN JEZELF TOT LEVEN ZOU BRENGEN?

Good Vibes Academy helpt jou in verbinding te komen met je ware essentie. Eens goede vibes gaan stromen, stoppen ze niet meer. Ze hebben een positieve impact op al jouw relaties en op al jouw levensgebieden. Nieuwsgierig wat klanten over ons vertellen? Lees dan snel verder.
leer meer
Chrissy
"Samenwerken met An was de beste investering ooit! Dankzij haar heb ik mijn hart aan mijn ziel kunnen lijmen en hierdoor heb ik mijn droomjob gevonden."
Joanne
"Je stapt letterlijk in een leven dat beter bij je past. Ik voelde me nog nooit zo *Alive And Kicking* als hoe ik me voel sinds ik bij Good Vibes Academy begonnen ben. Mijn man en kinderen zien nu een mama die veel gelukkiger is!"

Jo

"Bedankt An voor dat ene gesprek! Ik heb eindelijk de beslissing genomen om in bijberoep te starten!"
Sabine
""Veel was zwaar, chaotisch, stressvol, moeilijk en donker. Aan de buitenkant zat mijn glimlach. Ik wilde wel, maar wist niet hoe. Bij Good Vibes Academy ging ik van overlevingsstatus naar dromen, genieten en voelen."
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Joke

Heerlijk! Tijdens één gesprek helpt An je van een vaag idee naar een concreet plan. Volledig in lijn met jezelf, goed doorvoeld met good vibes die de juiste richting uit stromen! Ik weet nu hoe ik mijn creativiteit om kan zetten in een onderneming en zo mijn inzichten kan delen met anderen.

"Ik heb een stukje van mezelf terug gevonden wat ik misschien niet meer wilde vinden, maar toch nodig had om verder te kunnen. Er zijn me dingen aangereikt die me elke dag opnieuw helpen. Het heeft me geholpen om opnieuw te stralen als mama, als partner en vooral als vrouw. Zonder de tools die zij me aangeleerd heeft, was ik niet de persoon die ik nu (na slechts 5 maanden Good Vibes Academy) ben geworden!"

Hanne

Good Vibes Academy
KAtrien
"Ik vond het heel fijn om deel te nemen. Het gaf me energie! De begeleiding gebeurde zacht en kordaat tegelijkertijd, waardoor er opening ontstond om verder te kijken naar negatieve patronen. Er kwamen inzichten bij alle deelnemers. Wat een kracht!
Good Vibes Academy
Jennifer
 " Het ontstane proces was zeer bijzonder om te ervaren en heeft me veel inzichten gebracht. De begeleiding was bijzonder warm. Ik kijk hier nog altijd met heel veel verwondering op terug en deze momenten draag ik dichtbij in mijn hart.

NAtalie

"Ik heb geen woorden voor vandaag! Zoo speciaal en zoo waardevol! It blows my mind! Ik ben super dankbaar voor vandaag en de dingen die ik geleerd heb."
Kerstin
"Ik heb al afgelopen jaren al veel coaching en persoonlijke ontwikkeling gedaan bij vele andere coaches. Elk heeft zijn waarde voor mij gehad, maar in dit programma en wat An me leert, brengt alles samen. Wat een kracht."
Good Vibes Academy
Annick

 Bij Good Vibes Academy wordt je uitgenodigd om meer uit jezelf en uit jouw leven te halen. Ze doen het niet voor je, ze leren je hoe jij dit voor jezelf kan doen! Je voelt hierdoor hoe sterk je eigenlijk bent.

Joke
"Bij Good Vibes Academy heb ik ontdekt waar mijn hart naar verlangt. Vervolgens helpt An je bij het realiseren van jouw doel. Haar good vibes werken heel aanstekelijk!"
Fatimah
Mijn samenwerking met An heeft mij nieuwe inzichten gebracht zowel zakelijk als privé. Tijdens onze open en eerlijke sparringsmomenten heeft zij mij doen beseffen dat ik door efficiënte inzet van mijn vertrouwd netwerk meer tijd en ruimte kan maken voor mijn bedrijf. An heeft een prachtige blik op de wereld en ik heb vertrouwen dat wij samen onze ideale wereld tot werkelijkheid kunnen maken.
"Met An werken laat een diepe indruk op je na omdat zij je raakt in jouw kern. Met heel veel liefde en heel veel zachtheid zegt zij wat jij moet horen om instant te shiften naar een krachtigere versie van jezelf. Zij helpt je jouw leven te veranderen zoals jij het ernaar verlangt.

Laura

Daisy

OVER HET STARTERSPROGRAMMA STUCK-STATE MY ASS!

 Het programma is intens, uniek en zo waardevol!. Ik ben hierdoor terug bij mezelf kunnen komen. An geeft goede feedback en het is onbetaalbaar wat dit met je doet! Tegelijkertijd is het heel toegankelijk en leuk om te volgen! Het stralende gezicht van An is de perfecte weerspiegeling van haar ziel. Zij is warm, lief en een zeer bijzonder mens!“

Chrissy

Het programma heeft me letterlijk doen inzien wat ik graag wilde, niet het blitse glamourleven met grote, dure wagens maar een simpel leven waar ik kan doen wat ik wil en hoe ik het wil. Het heeft me letterlijk geholpen om uit mijn dal te kruipen. Ik zie het leven nu veel positiever.

Good Vibes KRACHT Fotoshoot
Sylvia

Het was een fantastische leerrijke dag en heeft mij energie gegeven om meer .

Ana

Ik voel me anders, voel me beter, stuk positiever! Ik ben moeder van een zoontje van drie jaar en soms heb ik meer tijd nodig om de stille moment in mijn dag te vinden/ brengen. Over sommige vragen moest ik meer nadenken, want er zijn gebeurtenissen in mijn leven en herinneringen die ik vergeten heb (misschien heel bewust). 

De video's zijn heel inspirerend en ik vind prachtig de manier hoe je de informatie aanbrengt. Bedankt voor de mooie inzichten!

Els

Meedoen aan de livedag heeft me diep geraakt.  Ik wilde voelen hoe de techniek van familieopstellingen werkt en ben verbaasd hoe je zoveel kan waarnemen in het energetisch veld. Ik kende niemand bij aankomst, maar na afloop leek er een mooie diepe verbinding zijn gecreëerd. Deepdives zijn voor durvers, het is geen geplaveid paadje maar als je aankomt bij een volgende halte in jouw ontwikkeling, is het zo mooi!

Katrien

 Het frisse karakter en blij enthousiasme van An zorgt er voor dat je in geen tijd de positieve energie door je heen voelt vloeien. Ze heeft de gave om heel snel inzicht te krijgen in wat je te brengen hebt. Hierdoor leidt ze je ook snel naar de kern en kan ze jou accurate en zeer bruikbare tips, inzichten en werkpunten aanreiken. 

Katrien

Ik vond het heel fijn om deel te nemen aan de familieopstellingen. Het gaf me energie! De begeleiding gebeurde zacht en kordaat tegelijkertijd, waardoor er opening ontstond om verder te kijken naar negatieve patronen. Er kwamen inzichten bij alle deelnemers. Wat een kracht!

Lien

Ik wist niet goed wat ik van zo'n test moest verwachten maar ik had eigenlijk eerder oppervlakkige vragen verwacht. Die test deed me echt naar binnen keren als ik dat zo mag benoemen, terug gaan naar de essentie... Het blijft even nazinderen. Ik ben echt benieuwd naar het resultaat...

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Elke
"Sinds het VIP-traject zit ik op een sneltrein. An heeft me geleerd hoe ik zelf aan het werk kan met ideeën die ik krijg. Ik heb minder structuur nodig dan ik dacht, hierdoor vielen veel puzzelstukken op zijn plaats."
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Nathalie
"Voor mij was het VIP-traject echt top! Ik heb veel inzichten verworven. Er is een idee ontstaan waar ik me comfortabel bij voel en dat ik me ECHT zie doen!  Ik vond het super tof om met An te werken."

En nu jij. Wat zou er mogelijk zijn voor jou eens jij in jezelf gaat geloven?

Beeld het jezelf eens in dat jij de creatiekracht die reeds in je zit, vrij zou laten stromen.


Wat is het leven dat zich door jou zou ontplooien?

Wie ben je echt?

Waar verlang je naar?

Wat heb jij de wereld te brengen?


Ontdek het allemaal bij Good Vibes Academy!