Pure Vrouwelijke Kracht

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Lijkt het alsof jouw leven aan jezelf voorbij gaat? Voel jij dat er meer in je zit? Lukt het echter nog niet om helemaal in jouw kracht te komen en kan je jouw potentieel nog niet maximaal benutten? Dan is het noodzakelijk dat jij jouw systeem (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch) zuiver maakt. Zo kan je jouw innerlijk balans herstellen, waardoor jij jouw kracht kan voelen en jouw potentieel optimaal kan benutten.

De innerlijke balans die herstelt dient te worden is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke deel in jezelf.

Let op: zowel mannen als vrouwen hebben mannelijke en vrouwelijke energie in zich. Het heeft dus niets te maken met jouw geslacht. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat onze maatschappij vandaag meer ingericht is op de mannelijke kwaliteiten. Hierdoor zijn onze vrouwelijke kwaliteiten onderontwikkeld en onder gewaardeerd. Als gevolg hiervan kunnen we ons potentieel niet maximaal benutten.

  • Vrouwelijke kwaliteiten: intuïtie, aanvoelen, afstemmen, verbinden, holistisch…
  • Mannelijke kwaliteiten: structuur, intentie, resultaten, regelmaat, rechtlijning,…

Wil jij jouw potentieel maximaal benutten? Dan is het nodig dat je jouw vrouwelijke voelkwaliteiten gelijkwaardig naast de mannelijke kwaliteiten kan inzetten om het maximale uit onszelf en uit ons leven te kunnen halen (innerlijke balans).

Heb je wel eens een voorgevoel dat er iets gaat gebeuren wat vervolgens ook echt gebeurt? Komt er soms intuïtief informatie binnen of heb je wel eens een déjà-vu? Voel je mensen goed aan en weet je soms meer dan wat ze vertellen?

Dit is informatie die jij ontvangt via jouw vrouwelijke voelkwaliteiten. Meestal zijn dat beelden of gedachten die voorbij flitsen. Het overkomt ons.

Hoe zou het voor je zijn als jij de informatie die uit jouw voelen komt zodanig begrijpt en zou kunnen inzetten om van jouw leven het allermooiste leven ooit te maken?

Denk je nu dat zoiets niet kan? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Dit kan wel en jij doet het al! De informatie is er al. Alleen weet je nog niet hoe deze bewust te gebruiken om richting en vorm te geven aan jouw leven. Je voelt de verbinding met jouw potentieel, maar je weet nog hoe dit te benutten.

Mijn naam is An en ik heb heel lang gezocht om “mijn weg” in het leven te vinden. Ik liep niet het pad zoals mijn vriendinnen dat deden: opgroeien, studeren, diploma, werken, huisje, tuintje, kindje….

Nee… 😀

Ik vond geen rust, ik kreeg mijn leven niet op de rails en voelde me mislukt. Doordat ik me niet goed voelde, ben ik gaan zoeken en wie zoekt, die vindt. Ik volgde heel interessante opleidingen rond persoonlijke en relationele ontwikkeling. Ik liet me coachen en ontdekte hoe ik mijn leven zodanig kon inrichten zodat het echt bij mij past.

Ik voelde een verlangen naar een rustig leven met veel tijd voor mezelf, warme familiemomenten en een job die ik met passie kon uitoefenen. Dit is zowat 180° het omgekeerde van dat wat ik thuis als kind ervaren had. Mijn ouders hadden een boerderij. Het was er altijd druk en er was altijd veel werk te doen. Lees: nooit rust! In mijn ideale leven had ik ook een mooie intieme relatie met mijn man en ook dat was ook iets wat ik thuis niet gezien had.

Vandaag leef ik het leven waarvan ik lang dacht dat het onmogelijk was voor mij.

De reden waarom ik dit dacht, komt door de overtuigingen en de ervaringen die ik als kind heb opgedaan.

Jij hebt ook bepaalde ervaringen opgedaan als kind. Hierdoor sta je op jouw unieke manier in het leven. Jouw levenservaringen bepalen hoe jij functioneert. Iedereen creëert zijn eigen versie van de realiteit gebaseerd op dat wat hij/zij ervaren heeft.

Dit is normaal. Iedereen doet dit en zo hoort het ook! Het hoort bij jouw evolutie als mens. De dag waarop jij voelt dat jouw manier van functioneren niet meer het gewenste resultaat heeft, is het moment dat jij uitgenodigd wordt om te kiezen voor verandering.

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je voortdurend tegen bepaalde grenzen of oude patronen aanloopt? Voel jij jezelf hierdoor beperkt om echt VRIJ te zijn en jouw leven in te richten zoals jij dat wenst? Kom dan naar het inspirerende event Pure Vrouwelijke Kracht en ontdek hoe jij jouw talenten kan inzetten om het leven te leiden dat echt bij jou past.

Voel jij het verlangen om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Dan is het noodzakelijk dat jij jouw systeem zuiver maakt. Volg de drie stappen om het allerbeste uit jezelf naar boven te halen!

STAP 1:  Maak jouw systeem zuiver

Jouw systeem bepaalt hoe jij functioneert. Dit wordt beïnvloed door jouw fysieke lichaam, jouw emotionele lichaam, jouw mentale lichaam en jouw energetisch lichaam.

Dit wil zeggen dat er op deze vier lichamen verstoringen kunnen zitten die jouw functioneren belemmeren. Dit is waarom jij soms onmacht voelt. Verstoringen op één van deze lichamen maakt dat jij jezelf niet goed voelt, dat relaties moeizaam verlopen, dat je gezondheid achteruit gaat en vooral dat de fun uit je leven verdwijnt. Dit zal zo blijven, tenzij jij actie onderneemt om jouw systeem zuiver te maken en leert dit zo te behouden!

Alles wat jij in jouw leven gevoeld of ervaren hebt, wordt opgeslagen in jouw systeem. Onbewust maak je een bepaalde constructie die volgens jou het beste werkt. Iedereen bouwt in deze constructie verdedigingsmechanismes op die je nodig hebt om in de eerste fase van jouw leven goed te functioneren. Als je opgroeit, krijg je de mogelijkheid om te gaan filteren:

Wat past echt bij jou?

Wat wil jij doen met jouw leven?

Wie wil jij zijn?

Waar sta jij echt achter?

En…

Wat klopt niet voor jou?

Wat heb je geleerd en voelt niet juist volgens jou?

Waar heb jij last van?

Wat zou jij graag ANDERS doen?

Dit zijn vragen die wij als volwassenen kunnen beantwoorden. Een kind voelt veel, maar is nog niet in de mogelijkheid om dit te relativeren en hier leiding over te nemen. Jij bent dat wel!

Door de oefening te doen, zal je op blokkades botsen. Er zijn zaken die jij ANDERS zou willen doen, maar bij het manifesteren loop je tegen onzichtbare grenzen aan. Dit is de wrijving die je voelt met het collectieve denken en juist dat maakt dat jij innerlijke kracht opbouwt om te durven kiezen voor jezelf!

Door te durven kiezen voor jezelf en te kiezen voor een manier van leven die van nature beter bij jou past, zal jouw innerlijk balans herstellen. Deze balans is belangrijk en maakt of je jouw kwaliteiten maximaal kan benutten of niet. Zolang jij innerlijk disbalans ervaart, zal jij een beperking voelen in jouw groei. Omgekeerd: als jij tegen een beperking aanloopt, is er innerlijk een disbalans. Je wenst vooruitgang, maar gevoelsmatig sta je stil.

Heb jij het gevoel dat je op dit moment tegen bepaalde grenzen aanloopt zonder de echte aanleiding te kennen? Voel jij jezelf hierdoor beperkt,  maar heb je geen idee hoe jij in di stuk kan doorbreken? Kom dan naar het inspirerende event Pure Vrouwelijke Kracht en ontdek hoe jij jouw talenten kan inzetten om het leven te leiden dat echt bij jou past! Meer info over het event vind je hier 😉

STAP 2: Herstel jouw innerlijke balans

Om innerlijke balans te voelen, is het nodig dat je jouw onbewuste blokkades erkent en herstelt. Alles wat niet in lijn ligt met wie jij als persoon wil zijn of hoe jij wil leven, blokkeert jouw levenspad. Dit kunnen geloofsovertuigingen, angsten, onzekerheden, onverwerkte emoties, energetische blokkades of fysieke beperkingen zijn.

De oplossing ligt niet in dat wat zich uiterlijk vertoont. De oplossing ligt bij jou aan de binnenkant. Jouw innerlijke belevingswereld, bepaalt jouw realiteit. Het is dankzij deze blokkades dat jij een laag dieper mag gaan kijken. Hierdoor kan je de aanleiding van deze blokkade herstellen waardoor jouw leven een transformatie zal doormaken.

Elke stap in jouw groei is het gevolg van innerlijk een balans te herstellen. Hierdoor kan je jouw potentieel benutten en jouw innerlijke kracht voelen. Zolang er blokkades zijn, kan je jouw potentieel wel voelen, maar nog niet inzetten. Dit voelt niet goed.

STAP 3: Kom in jouw kracht

Geef jezelf tijd om jouw persoonlijke groei door te maken. Bij elke stap gaat er een innerlijk proces aan vooraf. Je hebt deze tijd nodig.

Er is geen snelste route.

Er is geen wedstrijd te winnen.

Er is alleen jij en jouw proces.

Hoe milder je naar jezelf bent, hoe vlotter dit verloopt.

Door jouw systeem zuiver te maken, zal je innerlijke rust en harmonie ervaren. Je komt dan uit bij jouw pure kracht. 100% authentiek. 100% wie jij echt bent.

Het valt nauwelijks in woorden te omschrijven wat dit met je doet. Deze waarneming is heel persoonlijk.

In het begin ben je slachtoffer van dat wat je ervaren hebt. Door te groeien, kan je steeds meer leiding nemen over jouw leven en de schoonheid van jouw levenslessen ontdekken. Je maakt de evolutie van leerling naar leraar.

Heb jij dit proces doorgemaakt? Dan ligt letterlijk de wereld aan jouw voeten. Jij weet dan hoe het leven werkt voor jou en wat jij kan doen om gemakkelijker met uitdagingen om te gaan. Je leeft dan het leven dat echt bij jou past.

Eens je dit gevoeld hebt, wil je nooit nog iets anders. Je kan niet terug naar minder eens je gevoeld hebt dat meer mogelijk is.

Meer liefde, meer harmonie, meer rust, meer kracht, meer moed, meer plezier en meer verbinding,…

Je zal zelfs naar meer uitdagingen verlangen. Juist omdat je weet hoe het werkt, kan je meer aan en zal je een grotere groei doormaken. De beloning van deze groei uit zich in goede vibes. Iedereen in jouw omgeving kan daarvan mee genieten.

Weet dat alleen jij het voor jezelf kan doen en dat jij diegene bent die het aan jezelf mag gunnen! Jij verdient het allermooiste leven ooit!

Wil jij meer ontdekken over hoe jij de leiding kan nemen over jouw leven? Ben je klaar om jouw pure vrouwelijke kracht te omarmen? Hou je ervan om in een nieuwe ervaring te duiken zodat jij echt het verschil kan voelen?

Dan is het event Pure Vrouwelijke Kracht voor jou!

==== > KLIK HIER voor meer info

Heb je na het lezen van deze blog vragen? Mail naar support@goodvibesacademy of boek een gratis adviesgesprek.

Veel liefs, An

Herbekijk de Facebook live uitzending over dit topic.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top