Over je gevoelens praten is noodzakelijk als je wilt verbinden met je partner.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voel je het verlangen om meer te verbinden met jouw partner? Dan is het noodzakelijk om over jouw gevoelens te praten. In deze blog vertel ik je hoe jij dit kan doen en waarom we meestal naast de kwestie praten.

Praten over emoties of gevoelens ervaren we soms als een uitdaging. Doordat we onvoldoende kunnen praten over hoe we onszelf voelen, ontstaan er conflicten in onszelf en met je partner.  Wil je meer verbinding voelen met jezelf en in al de relaties die jij hebt, dan is het tijd om te groeien!

Ik zou bijna vertellen dat het gaat over een groei op vlak van communicatie, maar dat is niet waar het echt over gaat. De manier waarop jij wel of niet kan communiceren is een gevolg van iets wat daar nog voor komt: voelen hoe het met je gaat en waar jouw behoefte ligt.

Doordat onvoldoende getraind zijn in aanvoelen hoe het met onszelf gaat, gaat er heel veel mis:

 • Mensen begrijpen niet wat we bedoelen, omdat we zelf niet vertellen waar het echt over gaat.
 • We kunnen onvoldoende voor onszelf opkomen, omdat we niet in staat zijn te uiten waarom iets echt belangrijk is voor onszelf.
 • We verliezen energie, tijd en geld aan zaken die er eigenlijk niet toe doen.

De oplossing voor dit probleem is voelontwikkeling. Letterlijk terug leren voelen. Nadat jij zelf begrijpt hoe het met jou gaat en waar jouw behoeften liggen, ben jij in staat duidelijk te communiceren.

Hierdoor:

 • Zullen mensen begrijpen echt begrijpen wat jij bedoelt
 • Duidelijk worden wat je echt vraagt, verlangt of wilt delen met mensen die jij graag ziet
 • Er minder ruzie, conflicten of spanning zijn in je relatie
 • Meer verbinding voelbaar zijn
 • Jij in staat zijn voor jezelf op te komen en jezelf verbonden te voelen met anderen

Ben jij klaar om jouw voelen te ontwikkelen, zodat jij werkelijk kan verbinden met je man?

Word dan Good Vibes Member en leer jezelf steeds beter kennen. Hierdoor ben jij beter in staat om te spreken vanuit verbinding, waardoor jullie verbonden zullen zijn.

 

Mijn naam is An en als het over verbinding gaat, ga ik aan. 🤩

Als het over verbinden met je partner gaat, heb je helemaal mijn aandacht. 😍

De eerste keer dat mijn man tegen mij vertelde dat hij mij graag zag, kon ik niets zeggen. Ik wilde het wel, maar mijn keel zat dicht. Ik voelde dat ik wilde zeggen: “ik hou ook van jou”, maar het ging fysiek niet. Er kwam helemaal geen geluid uit mijn keel.

Herken je dit?

Dat je keel dicht slaagt, terwijl je wel graag iets zou willen zeggen?

Ik heb hier heel veel last van gehad. In mijn relatie, op mijn werk, bij mijn vrienden, op elke opleiding die ik volgde,…

Mijn stem was geblokkeerd. Ik was niet in staat om te praten over mijn gevoelens of over wat ik belangrijk vond.

Dit is best lastig in het dagelijks leven en ik verwacht dat jij dit ook al gemerkt hebt. Het is nodig dat we durven spreken om een leuk leven te kunnen leiden.

Spreek je niet? Dan verloopt het niet zoals jij het wilt.

Vandaag spreek ik heel veel en het liefst vanuit verbinding. Dit wil zeggen dat je niet praat vanuit je hoofd, maar vanuit je hart of vanuit dat wat jij aan de binnenkant voelt.

Waarom is het belangrijk om te spreken vanuit je gevoel?

Alleen door te praten vanuit hoe jij jezelf voelt, vertel je jouw waarheid. Jouw emoties, jouw gevoelens en jouw beleving van het leven bepalen jouw waarheid. Als jij graag wilt dat andere mensen jou begrijpen, dan is het nodig dat jij krijgt uitgelegd hoe jij het leven of een situatie waarneemt. Dit is persoonlijk en gekleurd door ervaringen die jij in je eigen leven hebt gehad. Iemand anders kan dat niet zomaar weten, het is nodig dat jij het vertelt!

Slaag je hier niet in?

Dan zal de ander nooit echt begrijpen wat je bedoelt en krijg je gesprekken waarbij je het gevoel hebt dat je naast elkaar praat. Je hebt niet het gevoel dat er echt naar jou geluisterd wordt. Je voelt je niet gezien en niet gehoord in dat wat je delen wil.

Heb jij dit gevoel wel eens?

Is jouw antwoord nee, dan mag je gewoon verder lezen in de volgende alinea. 😉

Is jouw antwoord ja, dan nodig ik je uit om jouw voelen beter te ontwikkelen. Hierdoor ben jij beter in staat om te doen wat nodig is om jezelf echt begrepen, gezien en gehoord te voelen.

Leer jezelf steeds beter kennen, waardoor jij in staat bent om te communiceren vanuit verbinding met jezelf. Het gevolg hiervan is dat jullie als koppel verbonden zullen zijn.

 

Wat is voelontwikkeling dan juist?

Voelontwikkeling wil zeggen dat jij jouw binnenkant gaat ontdekken, waardoor jij kan samenwerken met jouw ziel.

“Huh, heb ik een binnenkant?”  hoor ik je nu denken. 😉

Ja, dat heb je zeker en ik bedoel hier niet je organen. Het gaat over jouw ziel die in jouw lichaam huist. Jouw lichaam is als een tempel voor jouw ziel en jij mag jouw ziel ontmoeten.

Als jij kiest om deze verbinding met jezelf te maken, zal je altijd weten wat voor jou het juiste is om te doen.

 • Je bent in staat je eigen pad te lopen
 • Je durft opkomen voor jezelf
 • Je durft keuzes te maken
 • Je kan beter communiceren met anderen
 • Je voelt jezelf goed en je leidt het leven waar jij naar verlangt

Allemaal voordelen die jouw leven een enorme boost kunnen geven.

Je kan de verbinding met jouw binnenkant en de samenwerking met jouw ziel versterken door aan innerlijk werk te doen.

“Seg, moet ik nog meer werken?” bedenk jij jezelf misschien…

Ja, als jij jouw leven wilt verbeteren is dat een noodzaak.

Het goede nieuws is dat innerlijk werk leuk is en direct voor een positief resultaat in jouw leven en in jouw omgeving zorgt.  Hoe beter jij jezelf hierin traint, hoe sneller en gemakkelijk het wordt om in elke situatie te schakelen naar de beste versie van jezelf. (Dat is die versie van jou die heel goed weet wat ze wil en hoe ze dat kan verwezenlijken. Geloof me, deze versie van jezelf wil je ontmoeten! 😉)

Ik ben sinds mijn 16de actief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en innerlijk werk is volledig mijn dada. Ik hou ervan, ken enorm veel verschillende manieren waarop je het kan doen en zal altijd kiezen voor de manier die het meeste bij jou past. Iedereen heeft namelijk een eigen voorkeur: jouw innerlijke poort naar de yin.

Wat is de yin?

Yin staat voor het voelen, je innerlijke weten, jouw emoties en heldere kwaliteiten.

Door jouw eigen poort naar jouw yin te vinden, kom je uit bij wie jij werkelijk bent. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter jij in staat bent jezelf te blijven. Dit klinkt helemaal logisch als je het zo leest, maar het is wel de struggle waar bijna iedereen in leeft: we weten niet wie we zijn, wat we hier te doen hebben en hoe we onszelf tot uiting kunnen brengen.

Begrijp jij dat het noodzakelijk is om jezelf beter te leren kennen als je jouw relaties wilt versterken?

Ja, ik begrijp het en wil heel graag meer over mezelf en mijn leven ontdekken.

Wat gebeurt er als jij jouw voelen niet goed ontwikkeld?

Dan ‘voel jij jezelf niet goed’. Letterlijk en figuurlijk! De uitspraak “niet lekker in je vel zitten”, kennen we allemaal. Het zegt letterlijk dat jij, jouw ziel, niet goed in je lichaam zit: de verbinding is niet goed.

Jullie mogen elkaar beter leren kennen.

Echt maatjes worden.

Samen één team vormen.

Afgestemd zijn op elkaar.

Wat gebeurt er als jij jouw voelen wel goed ontwikkeld?

Dan zal jij het leven leiden dat echt bij jou past en dit op elk levensgebied: persoonlijk, relationeel, zakelijk, gezondheid, financieel, levensvisie, materie, …

Ik kan het jou leren hoe jij dit kan doen.

Het is een proces en het is nodig dat je bereid bent om aan jezelf te willen werken.

Jij bent de enige die de relatie met zichzelf kan verbeteren. De beloning voor je werk is zoet: harmonie in al je relaties en een leven dat beter bij je past.

Het is nodig dat jij stap voor stap jezelf beter leert kennen en ‘het nieuwe’ wat je over jezelf ontdekt, kan integreren in je eigen dagelijkse leven.

Daarom hebben wij een membership ontwikkeld dat helemaal deze behoefte beantwoord. Wij hebben gekozen om er echt voor je te zijn en jou datgene aan te bieden wat noodzakelijk is voor een levenslange transformatie op elk vlak.

Ontdek ons onweerstaanbaar membership dat op maat is van jouw behoeften. Ik geef jou de kans om te ontdekken wat dit voor jou kan beteken. Je krijgt de eerste maand gratis en we bouwen stap voor stap de inhoud en thema’s op.

Weet dat als jij niet kiest voor verandering, er helemaal niets zal veranderen.

Niemand anders gaat het voor jou doen. Niet je partner, niet je kinderen, niet je vrienden, niet je werkgever, niet de overheid, niet de maatschappij, ….

Niemand gaat het voor jou doen.

Het is nodig dat jij het zelf doet!

Het gaat dan ook over jouw leven, jouw relatie, jouw ziel, jouw zijn…

Je hoeft je geen zorgen te maken, jij hebt alles in je om het te doen en ik ben er voor je om jou te begeleiden tijdens jouw transformatieproces.

Ook ik doe het voor je, ik leer je hoe jij jouw gewenste leven voor jezelf kan realiseren.

Leer jezelf steeds beter kennen, waardoor jij in staat bent om te communiceren vanuit verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.

Je hoeft jezelf ook niets wijs te maken.

Er zit meer in je en dat weet je.

Denken dat het goed is zoals het nu is, is settelen.

Je bent tevreden met minder dan wat je verdient.

Je bent tevreden met een leven dat je niet het volledige geluk oplevert, omdat jij gelooft dat je het niet waard bent.

Je hoeft ook geen weerstand te voelen. Het feit dat je tot hier leest wilt zeggen dat je op zoek bent naar *iets*.

Iedereen is zoekend naar *iets* en het antwoord is altijd verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Diegenen die zichzelf het geluk en een mooi leven gunnen, zijn diegenen die kiezen voor verandering, ook al vinden ze het spannend.

Ben jij klaar om de stap te zetten?

Of blijf je liever het leven leiden dat je nu leidt op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak?

Grijp nu je kans en zet de allereerste stap naar een leven met meer liefde, meer harmonie, meer verbinding en een gezondere communicatie! 🔥

Oke oke oke het is goed, ik geef toe dat ik wil groeien en meer uit mezelf en uit mijn leven wil halen. Ik vind het spannend, maar ga het toch doen! 😉

Uit liefde,

An

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top