Wat is het VERSCHIL dat jij mag maken?

Doe de test en ontdek hoe jij uit jouw levenslessen, jouw unieke bijdrage aan de wereld kan ontdekken.

Wat is het VERSCHIL dat jij mag maken?

Doe de test en ontdek jouw unieke bijdrage aan een mooiere wereld

Ben jij een vrouw met een missie? Wil jij echt van betekenis zijn en andere mensen helpen op een manier die helemaal bij jou past? Ben jij klaar om mee het VERSCHIL te maken in deze nieuwe tijd?  

Dan is dit voor jou!

IMG_0912

Mijn verhaal

Ik voelde me altijd anders als de rest. Ik had niet het gevoel dat ik paste in onze huidige maatschappij en daardoor voelde ik me heel erg alleen. Het lijkt te gaan over presteren, cijfers en uiterlijk vertoon. Mijn talenten als intuïtief hooggevoelige vrouw leken onbelangrijk. Ik heb heel hard aan mezelf gewerkt, waardoor ik nu mezelf durf zijn. Eindelijk durf ik vrijuit spreken! Eindelijk heb ik mijn plaats gevonden!  Eindelijk is het duidelijk waarom alles gelopen is zoals het liep…

Ik ben ANDERS, omdat ik mee het VERSCHIL mag maken in de wereld en daar ben ik super fier op! De voorbereidende weg was lang, maar het resultaat is me GOUD waard! Alles wat ik geleerd heb, geef ik door zodat ook jij jouw plaats kan vinden en jouw unieke bijdrage aan een mooiere wereld kan doen.

Jouw verhaal

Hoe zou het voor je zijn als jij van jouw levenslessen, jouw goud zou kunnen maken? Dat jij goed geld kan verdienen als vrouw met iets wat jij graag doet, omdat het zo waardevol is en echt een verschil maakt in het leven van andere mensen.

Hoeveel deugd zou het doen om te kunnen leven en werken volgens je eigen regels, ritme en structuur? Dat jij zelf de regels bepaalt waarnaar jij leeft, net als dat jij zelf mag kiezen met welke klanten en binnen welke werktijden jij werkt. 

Zou jij graag willen bijdragen aan een mooiere wereld, maar heb je geen idee hoe of waar jij kan beginnen?

Vul dan de STUCK-SATE-TEST in en ontdek hoe jij van jouw knelpunten, jouw kracht kan maken en vol zelfvertrouwen je eigen pad kan lopen.  

De wereld heeft vernieuwing nodig en jij bent een van die vrouwen die mee het verschil mag maken. We hebben dus geen tijd te verliezen. Doe de STUCK-STATE-TEST en ontdek hoe jij krachtig je eigen pad kan lopen.

15 minuten – 50 vragen – afgestemd advies tijdens een 1-1 gesprek (online of offline)

Normaal: 299 euro.  Nu slechts 29 euro

powered by Typeform
Scroll naar top

Kan ik je momenteel ergens persoonlijk bij helpen? Plan dan gerust een gesprek met mij in

Ben jij klaar om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Op je werk, in relatie of met jouw gezin? Maar weet je nog niet exact wat je hier voor nodig bent?

Ik ben hier om jou op weg te helpen om je ideale leven te lijden. Via de knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend een online adviesgesprek (ongeveer 20 minuten) met mij inplannen en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort.