LIEVE VROUW,


WAT ZOU ER GEBEUREN ALS JIJ IN JOUW KRACHT ZOU STAAN?

Wie zou je zijn?

Wat zou je doen (job)?

Wat zou je zeggen?

Wat laat je zien?

Wat is het voorbeeld dat jij zou geven?


Kortom, wat is het leven dat jij zou leiden als jij helemaal jezelf zou zijn?


En wat weerhoudt jou ervan om deze vrouw nu al te zijn?

An Mattheussen

Neem deel aan de LIVEDAG met familie- en organisatieopstellingen en kom in jouw kracht!

Hi, mijn naam is An Mattheussen (34).

Ik heb hard aan mezelf gewerkt om te komen waar ik vandaag sta, maar met gewenst resultaat! Ik ben geworden wie ik altijd al wilde zijn: mezelf. Ik voel me zelfzeker, ben ondernemend en geef leiding vanuit mijn gevoel. Ik sta in mijn kracht en heb mijn levenslessen omgezet naar een waardevol aanbod voor vrouwen die meer uit zichzelf en uit het leven willen halen.


 • Heb jij op dit moment het gevoel dat je bent vastgelopen, thuis of in je job? 

 • Voel je dat er meer in je zit en verlang je ernaar om jouw potentieel maximaal te benutten?

 • Heb je al aan jezelf gewerkt, maar is het tot nu toe nog niet gelukt om jouw leven in te richten zoals jij het wenst?


Ben jij klaar voor een grote transformatie van jouw leven? 


Neem dan deel aan onze LIVEDAG met familie- en organisatieopstellingen en kom in jouw kracht!

Let op, er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij als jij jouw plek wil claimen!

Vanaf 47,-

Je kan deelnemen met een eigen thema opstelling (147,-) of als representant (47,-).
Je bent welkom vanaf 8.30 uur en het einde is voorzien om 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal thema-opstellingen kan het zijn dat we vroeger klaar/later zijn.

Good Vibes Academy

Geheul 7, 2330 Merksplas (Antwerpen, België)
Chrissy
"Samenwerken met An was de beste investering ooit! Dankzij haar heb ik mijn hart aan mijn ziel kunnen lijmen en hierdoor heb ik mijn droomjob gevonden!"
Kerstin
"Ik heb al veel coaching en persoonlijke ontwikkeling gevolgd, maar wat An me leert brengt alles samen. Wat een kracht!"
Katrien
"Ik vond het heel fijn om deel te nemen aan de familieopstellingen. Het gaf me energie! De begeleiding gebeurde zacht en kordaat tegelijkertijd. Hierdoor kwam er opening om verder te kijken naar negatieve patronen. Er kwamen inzichten bij alle deelnemers. Wat een kracht!"
Nathalie
"Ik heb geen woorden voor vandaag! Zooo speciaal en zooo waardevol! Hoe totaal vreemde mensen er zo 'boenk op' kunnen zitten wat je leven betreft, it blows my mind! Ik ben super dankbaar dat ik voor vandaag en de dingen die ik geleerd heb."

Els

"Meedoen aan familieopstellingen heeft me diep geraakt. Ik wilde voelen hoe de techniek van familieopstellingen werkt en ben verbaasd hoe je zoveel kan waarnemen in het energetisch veld. Ik kende niemand bij aankomst, maar na afloop leek er een mooie diepe verbinding zijn gecreëerd. De livedag is voor durvers, het is geen geplaveid paadje maar als je aankomt bij jouw volgende halte in jouw ontwikkeling, is het zo mooi!"
Jennifer
"Tijdens de training innerlijke kracht heb ik twee familieopstellingen mogen ervaren. Het ontstane proces was bijzonder om te ervaren en heeft me veel inzichten gebracht. De begeleiding was bijzonder warm. Ik kijk hier nog altijd met heel veel verwondering op terug en deze momenten draag ik dichtbij in mijn hart."
 • Ontdek wat de aanleiding van spanning en conflicten in jezelf en in jouw relaties is.
 • Kom tot diepe verbinding met jezelf en laat vernieuwde energie stromen zodat jij meer in jouw kracht komt te staan als vrouw.


*Let op, er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij als je verlangt naar een positieve verandering in jouw leven!


Kom je samen? Geniet dan van 20 euro korting op jullie bestelling! Je kan het aantal deelnemers verhogen naar 2 om je korting te claimen.

Transformeer jouw leven naar het allermooiste leven ooit!

Ik groeide op als oudste van vier Van jongs af aan leerde ik thuis meewerken op de boerderij. Er was altijd veel werk te doen en de bijhorende stress was voelbaar in huis. Mijn ouders hadden een uitdagende relatie en als hoog gevoelig kind maakte dit een diepe indruk op hoe ik me voelde. 


Ik paste me aan, probeerde stilletjes te zijn, hield mijn mond... maar aan de binnenkant was ik erg onrustig. Ik wilde huilen van verdriet, schreeuwen van onmacht en roepen dat ze moesten stoppen! Maar, dat was niet aan mij als kind om dat te doen. In mijn hart verlangde ik ernaar om alles te kunnen oplossen, om te kunnen helpen en er zo voor te zorgen dat de mensen om mij heen, die ik het allerliefste zag,  gelukkig zouden zijn. 

Kies voor een positieve verandering in jouw leven

Op school had ik het moeilijk. Ik kon mezelf niet concentreren (ADHD) en behaalde niet het bachelorsdiploma waarvan ik dacht dat ik het nodig had om een goede job te vinden. Op mijn 18de verliet ik het ouderlijke huis. Ik ging op mezelf wonen en begon aan een lange zoektocht naar de job die bij mij past. 10 jaar lang deed ik van alles, behalve dat wat ik graag deed.  


Dit alles had ook invloed op mijn partnerrelatie.Ik was niet in staat om mezelf te zijn bij mijn man. Ik durfde niet vrijuit spreken, gaf geen grenzen aan en kwam niet op voor dat wat ik belangrijk vond.Ik voelde me niet goed, was onrustig , belande in een burn-out, doorging 3 keer een bore-out, depressies kwamen en gingen weer en ik ontwikkelde een eetstoornis (boulimie). 


Ik zat niet lekker in mijn vel!

En jij? 


Voel jij jezelf goed?

Heb jij de job waar jij naar verlangt?

Voel je verbinding in je partnerrelatie?


Stromen jouw goede vibes al alom? Of verlang je naar meer goede vibes in jouw dagelijks leven?

Durf kiezen voor jezelf!

Ik voelde een leegte aan de binnenkant en verlangde naar een rijke invulling van mijn leven. Ik wist wat ik wou, maar had geen idee hoe ik dat kon realiseren! Ik zag een leven voor me waar in ik:

 • Een job uit passie deed
 • Veel tijd had voor mezelf en voor mijn gezin
 • Goed geld verdien als vrouw
 • Kon genieten van een rustig leven


Sinds mijn 18de investeerde ik veel energie, tijd en geld in persoonlijke ontwikkeling en met het gewenste resultaat! Ik leef het leven waar ik altijd naar verlangde op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak.

Ik volgde mijn hart en koos een ander pad

Ik volgde 6 jaar lang NEI-therapie, volgde verschillende opleidingen: universele levensvisie, relatieconsulent, opvoedingsconsulent, systemisch werk.

In 2019 besliste ik om voltijds te ondernemen.  Ik was al schoonheidsspecialiste en had een eigen salon. Ik nam ontslag bij mijn werkgever en maakte van mijn bijberoep een hoofdberoep. Nadat ik er er op korte tijd voor zorgde dat het schoonheidssalon voldoende inkomsten had om een volwaardig loon te hebben, startte ik aan mijn droom: coachen!  Ik lanceerde mijn eerste event en vulde een groep vrouwen die ik een training innerlijke kracht gaf. Nu drie jaar later, staat er een online Academy klaar, werk ik met een team van 16 ondernemers en ben ik de vrouw geworden die ik altijd wilde zijn.


Ik leef en werk op volgens mijn eigen regels, ritme en structuur

Voel me goed in mijn vel

Geniet van mijn werk, wat ik de allermooiste job ter wereld vindt!

Groei elke dag!

Ga voortdurend nieuwe avonturen aan


en ik durf opkomen voor mezelf in mijn partnerrelatie. 😉 Mijn man en ik zijn samen sinds ons 18de dus hij heeft mijn hele ontwikkelingsweg van dichtbij gevolgd. Regelmatig bracht dit ons als koppel in uitdagende situaties was lieve vrouw, eens jij beslist om je eigen pad te gaan lopen... ben je VRIJ!

Maak je klaar om te ontvangen!

 1. Werk jij meer dan dat je zou willen ?
 2. Is jouw job niet dé job die echt jou past?
 3. Durf je onvoldoende voor jezelf opkomen?
 4. Heb je al geprobeerd om jouw leven in te richten zoals jij ernaar verlangt, maar is het tot nu toe nog niet gelukt?
 5. Zit je vast?


 • Voel jij het verlangen om meer uit jezelf en uit dit leven te halen?
 • Wil je meer passie voelen in je job?
 • Wil je meer liefde en verbinding voelen in jouw relatie?
 • Zou je graag vol zelfvertrouwen krachtig je eigen pad lopen en zo een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen?


Ben je klaar voor een grote transformatie van jouw dagelijkse leven?

Neem dan deel aan de LIVEDAG en kom in jouw kracht!

 • Ontdek wat de aanleiding van spanning en conflicten in jezelf en in jouw relaties is.
 • Kom tot diepe verbinding met jezelf en laat vernieuwde energie stromen zodat jij meer in jouw kracht komt te staan als vrouw.


*Let op, er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij als je verlangt naar een positieve verandering in jouw leven!


Kom je samen? Geniet dan van 20 euro korting op jullie bestelling! Je kan het aantal deelnemers verhogen naar 2 om je korting te claimen.

Deelnemen met een eigen thema

Ontdek wat jij nodig hebt om volledig in jouw kracht te staan dankzij de helende werking van systemisch coachen (familie- en organisatieopstellingen). Eens jij hebt gevoeld hoe het voelt om in jouw kracht te staan, kan je jouw ervaring 'mee naar huis nemen' en geleidelijk aan integreren in jouw dagelijkse leven.

147,-

Betaling in termijnen is mogelijk.

Deelnemen als representant

Neem deel aan onze LIVEDAG als representant en ervaar hoe het opstellingswerk werkt. Bij deelname als representant zal je inzichten krijgen over je eigen leven, zonder dat jouw persoonlijk thema wordt opgesteld.


Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met systemisch werk.
47,-

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de LIVEDAG onderzoeken aan de hand van systemisch coachen wat de aanleiding van spanning en of conflicten in jezelf en in jouw relatie(s) is waardoor er een transformatie op gang wordt gebracht en jouw levensenergie terug vrij kan stromen.


Hierdoor zal jij:

 • Jezelf beter voelen
 • Meer energie hebben
 • Meer verbinding voelen in je relatie(s)
 • Je potentieel maximaal kunnen benutten
 • De job vinden die bij jou past
 • Rust voelen in jezelf
 • Harmonie ervaren in jouw gezin.

Welke thema's kan je opstellen? Enkele voorbeelden:

"Ik durf niet voor mezelf opkomen in mijn partnerrelatie."

"Ik zou graag van job veranderen, maar weet niet wat bij mij past."
"Ik ga altijd over mijn eigen grenzen en zit nu in een burn-out. Hoe kan ik mezelf terug beter voelen?"
"Ik ervaar een plafond in succes. Ik durf niet meer dan ... euro te vragen voor mijn aanbod of diensten."
"Mijn kind is onrustig en ik weet niet waarom. Wat kan ik doen?"

Dit mag je verwachten als je deelneemt met een eigen thema:

STAP 1: Voorgesprek om jouw thema te bepalen of te verscherpen.
STAP 2: Systemisch werk met representanten om tot inzichten te komen.
STAP 3: Jij die geniet van de positieve verandering in jouw leven.
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
 • Ontdek wat de aanleiding van spanning en conflicten in jezelf en in jouw relaties is.
 • Kom tot diepe verbinding met jezelf en laat vernieuwde energie stromen zodat jij meer in jouw kracht komt te staan als vrouw.


*Let op, er zijn slechts 5 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij als je verlangt naar een positieve verandering in jouw leven!


Kom je samen? Geniet dan van 20 euro korting op jullie bestelling! Je kan het aantal deelnemers verhogen naar 2 om je korting te claimen.

Deelnemen met een eigen thema of als representant?

Je kan deelnemen met een eigen thema (147,- excl. BTW) waar je echt mee aan de slag wenst te gaan of als representant. (47,- excl. BTW) 

Als representant kan je ervaren hoe opstellingswerk verloopt, zonder je eigen thema op te stellen.

Wacht niet te lang met beslissen als je graag een positieve verandering in je persoonlijke leven wil realiseren!

Ben je nieuwsgierig, maar vind je het ook nog spannend om deel te nemen?

Deelnemen als representant is de beste manier om te ontdekken of het opstellingswerk bij jou past of niet. Op zich is het altijd spannend om naar blokkades in je eigen systeem te kijken dus eens je ervaren hoe het werkt, zal je snel ontdekken dat de werking van systemisch werk heel helend is. Vervolgens kan je kiezen om een keer deel te nemen met een eigen thema als je dat wenst.

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit

Deelnemen met een eigen thema

Ontdek wat jij nodig hebt om volledig in jouw kracht te staan dankzij de helende werking van systemisch coachen (familie- en organisatieopstellingen).

147,-

Betaling in termijnen is mogelijk.

Deelnemen als representant

Krijg inzichten over je eigen leven, zonder dat jouw persoonlijk thema wordt opgesteld.  Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met systemisch werk.
47,-

Bekijk onderstaande video's voor meer uitleg over het resultaat en werking van familie- en organisatieopstellingen

Wat is systemisch werk?
Wat is systemisch werk?
Wat is een representant?
Wat is een representant?
Wat doen jullie tijdens de livedag met familie- en organisatieopstellingen?
Wat doen jullie tijdens de livedag met familie- en organisatieopstellingen?
Wat is het verschil tussen systemisch werk en opstellingen
Wat is het verschil tussen systemisch werk en opstellingen

Grote transformaties en een lange doorwerking.

Een opstelling met eigen thema zal 3 tot 6 maanden doorwerken. Sommige opstellingen werken zelfs 2 tot 3 jaar door.

Dit komt omdat er van binnenuit een transformatie op gang wordt gebracht die vervolgens geleidelijk aan in jouw dagelijkse leven zichtbaar wordt. 

Tips for you

Als je in de mogelijkheid bent om de dagen na jouw opstelling vrij te nemen, dan raden we jou dat aan.

Wil je een positieve verandering, of niet?

Als jij op dit moment bepaalde klachten hebt en al van alles hebt geprobeerd, zonder dat jij jouw gewenste resultaat hebt bereikt... dan is het nu tijd voor een andere aanpak!

Zolang jij niet kiest voor een verandering, zal er helemaal niets veranderen!

Durf kijken naar de echte aanleiding en betekenis van jouw fysieke, mentale of emotionele klachten en breek door in jouw eigen leven!


Jij bent in de mogelijkheid om:

 • Jezelf beter voelen!
 • Meer energie te hebben
 • Meer verbinding te ervaren in je relatie(s)
 • Jouw potentieel maximaal te benutten!
 • De job vinden die bij jou en jouw gezinsleven past.
 • Rust te voelen in jezelf.
 • Harmonie te ervaren in jouw gezin.


Jij bent het waard!

Deelnemen met en eigen thema kost 222,-  Op het eerste zicht lijkt dit misschien een grote investering, maar weet dat alleen de aanleiding van jouw problemen vinden ervoor zal zorgen dat jij voluit zal kunnen leven. 

Investeren in jezelf en in jouw geluk heeft een positieve impact op al jouw levensgebieden. Stel jezelf maar eens voor wat er zou gebeuren als jij vol zelfvertrouwen in het leven zou staan. Wat zou jij dan anders doen? Wie ben jij dan echt?

Een etentje met twee in een leuk restaurant kost evenveel en dat is na één avond voorbij.  Een familie- of organisatieopstelling heeft impact op de rest van jouw leven!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal niets te doen en niet in jezelf te investeren. Als jij niet bewust kiest voor meer geluk, meer succes of meer vrijheid, dan kan je zeker zijn van het resultaat. Jij krijgt dan  exact hetzelfde als dat wat jij nu ervaart.


Wil je meer?

Dan is onze LIVEDAG echt iets voor jou!