Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hoe zou het voor je zijn als jij elke dag goede vibes zou voelen doorheen de hele dag?

Lijkt dit onmogelijk voor jou? Ontdek hoe het wel kan!

Gedurende vele jaren ging het niet goed met mij. Depressie, bore-out, burn-out en zelfs boulimie behoren tot mijn verleden. Vandaag zal je mij vooral enthousiast en met een grote glimlach zien. Ik voel goede vibes in elke cel van mijn lichaam!

Als ik dit kan, dan kan het voor jou!

Word Good Vibes MEMBER en maak van jouw leven het allermooiste leven ooit!

Als jij elke dag goede vibes voelt, zal jouw leven positief evolueren naar het leven waar jij naar verlangt! ❤

Jij zal:

 • jezelf goed voelen aan de binnenkant en stralen aan de buitenkant!
 • meer verbinding en harmonie voelen in al jouw relatie(s) met je partner, kinderen en collega’s
 • meer rust, liefde en éénheid ervaren in de wereld
 • een job vinden die jij uit passie kan doen

Hierdoor wordt jouw leven het allermooiste leven ooit! 🥰

Wat krijg je als Good Vibes MEMBER?

Als jij kiest om van jouw leven het allermooiste leven ooit te maken, zijn wij er om jou te ondersteunen in dit transformatieproces.

 • Dagelijks een inspirerende podcast via 💌 zodat jij goede vibes voelt doorheen de hele dag t.w.v. 79 euro per maand
 • Toegang tot de besloten online community van Good Vibes Academy waar ik regelmatig live aanwezig ben.
 • Toegang tot de online videobibliotheek met meer dan 1000 video’s rond persoonlijke, relationele en zakelijke ontwikkeling t.w.v. 2999 euro
 • Maandelijkse groepcoaching t.w.v. 299 euro
 • Korting op al onze programma’s en activiteiten 🥳
Je krijgt de eerste maand gratis, zo kan jij zelf ervaren wat de goede vibes voor jou kunnen beteken!
Na deze eerste maand krijg je toegang tot de groepscoaching en videobibliotheek. 
 

Dit krijg je al zeker en waarschijnlijk nog veel meer 😉

Heb jij door dat dit waanzinnig waardevol is voor jouw leven?

Ik zat helemaal vast! Nu voel ik me ECHT VRIJ!

Good vibes gaat niet enkel over leuke emoties voelen zoals vreugde, geluk en vrede…

Het gaat ook over:

 • krachtig je eigen pad lopen 💃
 • leiding nemen over jouw leven
 • gemakkelijker omgaan met uitdagingen op je pad
 • jezelf en je leven beter begrijpen
 • doen waarvoor je geboren bent 🌎
 • zijn wie jij werkelijk bent

dit en nog zoveel meer….

Het zit allemaal al in je!

Door je dagelijks te inspireren met mijn goede vibes, zal jij stap voor stap in jezelf en in je eigen leven jouw goede vibes ontdekken!

Ontdek en VOEL de goede vibes die reeds in je zitten!

“Ik mijzelf beter leren kennen, ik heb geleerd dat ik meer mogelijkheden heb dan ik had gedacht.” 🤩

“Je bent echt op het juiste moment op mijn pad gekomen, lieve An. Wat een prachtige, liefdevolle energie straal jij uit. Je bent puur en oprecht, dat voel ik.” ❤

“Ik heb dankzij dit programma een nieuwe kijk in mijn eigen leven en levenswensen.” 🙏

“Ik voel dat ik voor mezelf kan kiezen en voel me vrolijker en zekerder. Ik ben sterker!” ✨

Ik garandeer jou dat als jij je door mij laat begeleiden, dat jouw leven zich zal ontplooien naar het allermooiste leven ooit!

Je hoeft me niet te geloven, je mag het zelf ervaren!

Kies nu om MEMBER te worden en ontvang de eerste maand GRATIS de dagelijkse podcast via mail! 

Nadat jij een hele maand hebt kunnen ervaren wat de goede vibes voor jou kunnen beteken, kan je zelf kiezen om lid te blijven voor slechts 49 euro per maand, of om het membership stop te zetten.

Wij geloven dat eens jij in verbinding komt met de goede vibes die door jou stromen, jij zelf zal kiezen voor méér

❤meer liefde
✨meer verbinding
🌎meer éénheid
💫meer harmonie
👸meer jezelf zijn
💥meer expressie geven aan de energie die door jou stroomt

Jij mag zelf kiezen!

Jij mag kiezen hoe jouw leven eruit ziet en hier leiding over nemen!

Hoe jij van jouw droomleven, jouw nieuwe realiteit kan maken, dat leer ik tijdens de Good Vibes Podcast die je elke ochtend krijgt.

Tijdens de wekelijkse Q&A kan je vragen stellen en help ik je tijdens jouw transformatieproces. Word duidelijk dat je behoefte hebt aan verdieping in een bepaald topic? Dan zorgen we ervoor dat jij exact weet welke video’s uit de Good Vibes INSPIRATIEBIBLIOTHEEK  jou hierbij kunnen. 

💃Veel vrouwen durven nog niet kiezen voor zichzelf. Juist daarom laat ik het je eerst ervaren en mag jij vervolgens zelf beslissen of je wel of niet verder gaat....

Ik daag je uit! Juist omdat ik weet dat het in je zit.

Het heeft meer waarde in jouw leven als jij voelt dat je zelf keuzes kan nemen, dan dat ik je over de streep trek.

Ik ben er namelijk volgende keer ook niet bij als je voor een uitdagende keuze staat. 😉 

Het is NODIG dat jij dit zelf leert!

Als jij het jezelf niet waard vind...

Wie dan wel?

Ik heb ontzettend veel energie, tijd en geld geïnvesteerd in mijn groei. Ik zou het zo opnieuw doen! Het resultaat zijn goede vibes in elke cel van mijn lichaam. Hierdoor leef ik het leven waar ik altijd al naar verlangde! 

 • Ik voel me goed aan de binnenkant en straal aan de buitenkant 💃
 • Ik durf opkomen voor mezelf, in mijn relatie, bij klanten en bij vrienden. Ik heb dit echt moeten leren, ooit kon ik het helemaal niet!
 • Ik heb een job die ik uit passie doe. 🥳
 • Ik verdien mijn inkomen met iets wat ik graag doe. 👸
 • Ik voel rust en harmonie in mijn gezin en kom graag thuis in ons gezellige huis. 🥰

Als jij niet durft opkomen voor jezelf, wie dan wel?

Als jij geen leiding gaat nemen over jouw leven,
dan nemen anderen leiding over jou!

Ik ga eerlijk met je zijn….

Niemand anders gaat het voor je doen.

Alleen jij hebt dae kracht en de macht om leiding te nemen over jouw leven.

Alleen jij bent diegene die VOELT waar je naar verlangt.

Alleen jij kan hier rekening mee houden en de nodige acties ondernemen om jouw verlangen werkelijk te realiseren in jouw dagelijks leven.

Ben jij klaar om de vrouw te worden die jij werkelijk bent? Durf jij de allereerste stap te zetten naar een leven dat 100% bij JOU past?

Lees wat klanten ervaarden door met mij te werken.

Ik zat in mijn *STUCK-STATE*. Veel was zwaar, chaotisch, stressvol, moeilijk en donker. Aan de buitenkant zat mijn glimlach. Ik wilde wel, maar wist niet hoe. An voelde als een opluchting, haar welkom is warm en energiek. Zij heeft me laten voelen, ontdekken en ervaren wat ik allemaal al in me had en geeft het juiste voorzetje! Ik ging van overlevingsstatus naar dromen, genieten en voelen. Ik kon weer gaan dromen en durft terug te voelen!
Sabine Collignon
mama
Het programma heeft me letterlijk doen inzien wat ik graag wilde, niet het blitse glamourleven met grote, dure wagens maar een simpel leven waar ik kan doen wat ik wil en hoe ik het wil. Het heeft me letterlijk geholpen om uit mijn dal te kruipen. Ik zie het leven nu veel positiever.
Chrissy Caris
Goodness Coaching
Het programma is intens, uniek en zo waardevol!. Ik ben hierdoor terug bij mezelf kunnen komen. Ik durf weer dromen en vooral weer te DOEN! An geeft goede feedback en het is onbetaalbaar wat dit met je doet! Tegelijkertijd is het heel toegankelijk en leuk om te volgen! Het stralende gezicht van An is de perfecte weerspiegeling van haar ziel. Zij is warm, lief en een zeer bijzonder mens!“
Daisy
Salon mooi bij Daisy
An, wat een knappe dame ben jij… Bedankt dat jij op mijn pad bent gekomen. Jou en jouw verhaal had ik nodig. Ik heb al afgelopen jaren al veel coaching en persoonlijke ontwikkeling gedaan bij vele andere coaches. Elk heeft zijn waarde voor mij gehad, maar in dit programma en wat An me leert, brengt alles samen. Wat een kracht. An, jij maakt de wereld mooier!
Kerstin van Bulck
Je stapt letterlijk in een leven dat beter bij je past. Ik voelde me nog nooit zo *alive and kicking* als hoe ik me voel sinds ik met An aan mezelf heb gewerkt! Mijn man en kinderen zien nu een mama die veel gelukkiger is!
Joanne
mama van Liese
Met An werken laat een diepe indruk op je na. Zij raakt je in jouw kern. Met heel veel liefde en heel veel zachtheid zegt zij wat jij moet horen om instant te shiften naar een krachtigere versie van jezelf! Zij verandert mensenlevens!
Laure
46 jaar
An nodigt je uit om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen. Ze doet het niet voor je, ze leert je hoe jij dit zelf kan doen. Je voelt zelf hoe sterk je eigenlijk bent. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik de wereld aan kan en dat is GOUD waard!
Annick
Mama Van Rune En Sébastiaan
An gaat samen met jou op ontdekkingstocht naar wat je hartje verlangt, om dan tijdens deze toch je te helpen bij het realiseren van je doel. Haar Good Vibes werken aanstekelijk!
Joke
Mama van twee

Vanzelf gaat het niet beter worden...

Sterker, als jij niet in beweging komt, wordt het alleen maar slechter...

Als jij niet durft opkomen voor jezelf, wie dan wel?

Als jij geen leiding gaat nemen over jouw leven,
dan nemen anderen leiding over jou!

Ik ga eerlijk met je zijn….

Niemand anders gaat het voor je doen.

Alleen jij hebt dae kracht en de macht om leiding te nemen over jouw leven.

Alleen jij bent diegene die VOELT waar je naar verlangt.

Alleen jij kan hier rekening mee houden en de nodige acties ondernemen om jouw verlangen werkelijk te realiseren in jouw dagelijks leven.

Dit is je laatste kans.
Stop met twijfelen, dat heeft je al genoeg gekost.
KIES voor JOUW ideale leven!

Scroll naar top

Kan ik je momenteel ergens persoonlijk bij helpen? Plan dan gerust een gesprek met mij in

Ben jij klaar om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Op je werk, in relatie of met jouw gezin? Maar weet je nog niet exact wat je hier voor nodig bent?

Ik ben hier om jou op weg te helpen om je ideale leven te lijden. Via de knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend een online adviesgesprek (ongeveer 20 minuten) met mij inplannen en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort.