Het is TIJD om te DOEN waar jij voor geboren bent

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voel jij het verlangen om bij te dragen aan een mooiere wereld, maar heb je geen idee HOE jij dat kan doen? Verscheurt het jou aan de binnenkant als je ziet hoe wij nu leven? Voel je de verbinding met het grotere geheel en weet je dat je iets te doen hebt, maar…

Hoor je stemmetjes die zeggen:

Wat moet ik dan doen?

Hoe moet ik mijn zielenmissie in de wereld zetten?

Wat is het verschil dat ik maken en hoe kan ik dat doen op een manier die echt bij mij past, mij gelukkig maakt en voor een positieve impact zorgt?

Dan is dit voor jou!

Eerst en vooral: welkom mooie ziel!

Het is fijn dat jij hier bent en de weg naar Good Vibes Academy hebt gevonden. Wij helpen jou te verbinden met jezelf op een dieper level en vanuit een overvloed aan goede vibes, jezelf krachtig neer te zetten in deze wereld zodat jij kan doen wat jij te doen hebt.

Je weet wel, die grotere missie die door jou stroomt.

Dat is het verlangen dat jij voelt!

Dat is waar het pijn doet als jij het NIET doet.

Dat is waar je van ziek wordt, als je eeuwig blijft stilstaan en treuzelen.

Dat is waar jij jouw hartje voelt zingen, jouw ziel voelt werken en je glimlach voelt vertrekken van zodra jij gekozen om hebt om JA te zeggen tegen jezelf en tegen het leven.

Welkom.

Mijn naam is An. Ik ben oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy en vastberaden om mee het verschil te maken in deze wereld. Ik geloof dat het ANDERS kan. Ik heb dit voor mezelf gerealiseerd en ik weet dat velen mij zullen volgen.

Juist, omdat het ANDERS kan!

Juist, omdat we leven in DEZE TIJD

Juist, omdat jij, net als ik, voelt dat we leven in verstoorde maatschappij.

Jij bent één van die vrouwen die nog verbinding heeft met het grotere geheel. Jij voelt dit nog! Jij bent opgegroeid in deze maatschappij en jij voelt dat er iets niet klopt.

Misschien herken je een of meerdere van volgende ervaringen die ik heb gehad.

  • Je voelt je anders
  • Soms ben je moederziel alleen op een planeet waar het heel druk kan zijn
  • Jouw intuïtie is goed ontwikkeld
  • Van nature voel je anderen aan alsof je het zelf bent
  • Je begrijpt er helemaal niets van hoe mensen hier leven. Al dat harde werk, geploeter en compensatiegedrag. Ook al maak jij jezelf er soms ook schuldig aan, in jouw kern weet jij dat dit niet de natuurlijke manier van leven is.
  • Je hebt heel wat uitdagingen doorstaan, beginnend bij overleven in deze drukke, hectische, verharde omgeving.
  • Het raakt jou in het diepst van jouw ziel, als anderen lijden
  • Je voelt met momenten het verdriet en de pijn van de hele wereld. Er is een verlangen dat in jou stroom om hier echt iets aan te doen.
  • Je bent van nature een zonnetje, een gevoelige vrouw die weet hoe je vanuit flow kan leven. Ook al ben je dit met momenten helemaal vergeten omdat je zo hard probeert om er bij te horen. Hierdoor doe je wat al de rest doet en verlies je soms de verbinding met jezelf.

Als jij jezelf herkent in één of meerdere van deze ervaringen, dan is dat bij deze de bevestiging dat jij hier bent met een reden. Er is iets wat door jou wil stromen, waar jij nu al verbinding mee voelt.

Been there, done that.

Ik geef toe, het was een pittige reis om te komen waar ik nu ben. Het was alle effort waard. De dag dat jij kiest om te worden wie jij werkelijk bent en te doen waarvoor jij geboren bent, dat is de dag dat jij begint aan JOUW LEVEN.

Jouw bewuste leven.

Het leven waarin jij het verschil kent tussen enerzijds ego, angst, onzekerheid en anderzijds moed, lef en doorzettingsvermogen. Dit vanuit een onderbuikgevoel van vertrouwen.

Vertrouwen in het leven.

Vertrouwen in het grotere geheel.

Vertrouwen in evolutie

En weten…. Dat evolutie overheerst.

Dat wij, hoe moeilijk we het onszelf ook maken, nooit zullen winnen van de evolutie die gebeurt.

Dit wetende, is er geen andere optie dan KIEZEN om te VOLGEN.

Jawel, overgave…

Controle los laten

Flow

Zijn

De mooiste woorden, die het meest van ons vragen.

Deze mooie woorden dagen jou uit om de grootsheid door jou te laten stromen en te stoppen met jezelf in te houden, aan te passen of klein te maken.

Jij bent uniek!

Jij bent exact zoals jij dient te zijn!

Stop met te denken dat het niet zo is, dat iets mis is met jou, dat jij nog niet bent wie jij zou moeten zijn of nog niet doet wat het juiste is voor jou.

Dat ben jij exact!

Het is gewoon tijd om NEXT LEVEL te gaan.

In plaats van kleine stapjes te zetten in de goede richting, is het kiezen voor om er te ZIJN.

Volledig

100%

JEZELF DURVEN ZIJN

Als jij dit durft claimen, als jij durft te kiezen om jezelf te zijn en te doen wat jij te doen hebt, dat is het moment dat er deuren voor jou open gaan. Dat is het moment waarop het hele universum in gang schiet, omdat jij eindelijk gekozen hebt om echt in overgave te gaan.

Spannend eh 😉

I know!

En toch wil je ik uitnodigingen om het te durven. Er is niets mooiers dan dat. Geloof me maar. 😉 Het uit zich in goede vibes.

Goede vibes die door jou stromen, relaties herstellen en jouw energielevel verhogen.

 

Het is TIJD om te DOEN waarvoor jij geboren bent.

Het is nu TIJD. Er is geen betere tijd dan nu.

Kijk om je heen en zie hoe slecht het gaat met de gemiddelde medemens. Het aantal burn-out, bore-outs en depressies was nog nooit zo hoog!

Kinderen uit de kleuterschool nemen antidepressiva.

Mensen zijn bang, onzeker en zoekend!

Hiervoor hebben ze jou nodig!

Ook al heb jij het gevoel dat je er nog niet helemaal bent. Jij weet zoveel over het leven! Jij hebt zoveel uitdagingen overwonnen. Jij hebt wat te geven!

Jij hebt zoveel meer te geven, dan wat jij vandaag zelf beseft.

Ik help je graag helder maken wat jouw unieke bijdrage aan deze wereld mag zijn, zodat jij kan gaan DOEN!  Ik doe dat samen met jou, tijdens een VIPDAG. Dan duiken we samen in het veld en zorgen we er voor jij helemaal in lijn bent met dat wat jij in de wereld mag zetten.

Zo kan jij vervolgens naar huis, met een helder plan, concrete tussenstappen en leidraad voor de komende 12 maanden. Als je vervolgens voelt dat je bepaalde tussenstappen samen wil zetten, dan kan dat natuurlijk ook.

Het begint bij helderheid over jouw missie.

Tijdens de vipdag werken we vanuit de verbinding met het veld en halen we alles wat deze verbinding blokkeert, er tussenuit. De rust en helderheid die jij hierdoor krijgt, zullen ervoor zorgen dat jij echt in de actiemodus kan stappen.

Van zodra jij deze helderheid hebt en weet welke concrete stappen jij kan zetten, is het tijd om op je eigen tempo verder te gaan.

Door zelf in beweging te komen, komt het hele universum op gang. Stap voor stap vallen de puzzelstukken op de juiste plaats. Soms begrijp je er een tijdje helemaal niets van, waarna vervolgens een nieuwe fase duidelijk wordt. Dan begrijp je weer helemaal waarop het liep zoals het liep en wat het volgende is wat jij kan doen.

Het is niet enkel jouw innerlijke structuur die vorm krijgt, het is ook die van jouw bedrijf. Samen groeien jullie tot één mooi geheel.

Tijdens dit groeiproces kom je alles tegen wat niet langer bij je past. Je zal gaandeweg steeds meer jezelf worden en verwonderd zijn door de schoonheid van jouw eigen leven.

Lieve jij,

Gun jezelf dit mooie leven.

Gun het jezelf dat jij één wordt met jouw missie, jouw doel, jouw levensvreugde en de essentie het zijn.

Wat als je het niet doet?

Het alternatief is eeuwig zoekend blijven. Zoeken zonder vinden. Cirkels draaien, energie, tijd en geld verliezen omdat je voelt waar je naar verlangt, maar niet in de juiste actiemodus geraakt. Dit kost jou niet alleen heel veel energie, het is ook zonde van jouw talent.

Jij bent niet zomaar hier, jij hebt hier iets te doen.

Mensen hebben jou nodig, nu meer dan ooit!

Ben jij klaar om op jouw manier bij te dragen aan een harmonieuze maatschappij? Voel jij jouw missie door je stromen, maar heb je nog geen idee hoe jij jouw zielenmissie in de wereld kan zetten?

Boek een vrijblijvend adviesgesprek en we bekijken samen wat jij nu nodig hebt om jouw volgende stap te zetten.

Niet twijfelen, gewoon doen 😉

>>> Adviesgesprek boeken

Bekijk de video

Je hebt helemaal niets te verliezen. Durf kiezen voor jezelf en voor jouw ideale leven.

Doe het!

Voor jezelf, voor jouw omgeving en voor onze toekomst!

>>> Adviesgesprek boeken

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top

Kan ik je momenteel ergens persoonlijk bij helpen? Plan dan gerust een gesprek met mij in

Ben jij klaar om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Op je werk, in relatie of met jouw gezin? Maar weet je nog niet exact wat je hier voor nodig bent?

Ik ben hier om jou op weg te helpen om je ideale leven te lijden. Via de knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend een online adviesgesprek (ongeveer 20 minuten) met mij inplannen en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort.