Creëer een positief rimpeleffect!

Het is onze missie om zoveel mogelijk goede vibes voelbaar in de wereld te brengen door jou in verbinding te brengen met jezelf. Wij geloven dat hoe beter jij jezelf voelt, hoe positiever jouw invloed op jouw omgeving is. Hierdoor draag jij bij aan een harmonieuzere maatschappij en daar doen wij het voor!  Er staat een prachtig team voor jou klaar! 👇
ontmoet ons team
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit

Hi, mijn naam is An (34 jaar).  Ik ben oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy. 

Als hooggevoelig kind groeide ik op in een omgeving waar veel prikkels en spanning voelbaar waren. Deze omgeving had een grote impact op mijn ontwikkeling. Op school had ik het moeilijk. De manier waarop leerstof werd overgebracht paste niet bij mijn natuurlijke manier van leren. Ik geraakte in de knoop met mezelf.

Vanaf mijn 16 jaar heb ik me laten begeleiden in persoonlijke ontwikkeling. Met de hulp van mijn mama belandde ik op de meest interessante opleidingen. Ik volgde universele levensvisie, ben relatie- en familieconsulent en werk als systemisch coach. 

Alles wat ik leerde over het leven, had ik graag op school geleerd. 

In 2019 heb ik Good Vibes Academy opgericht voor zij, die net als ik, willen leren hoe het leven echt werkt. Het is mijn wens dat jij hier vind wat je zoekt, zodat jij:

  • Gelukkig bent met jezelf.
  • Liefde, harmonie en éénheid voelt in jouw relatie(s).
  • Goede vibes voelt in al jouw levensgebieden.

Heb jij het gevoel dat je bent vastgelopen? Verlang je ernaar om meer uit jezelf en uit dit leven te halen? Schrijf jezelf dan in en ontdek wat jij nodig hebt om het leven waar jij naar verlangt, te beleven!

universele visie, astrologie, vrouwelijkheid  wijsheid
Maria Cornelia Vermeiren

Grondlegster, Spiritueel leraar

Maria Cornelia is de grondlegster van de Good Vibes blauwdruk. Zij spreekt al heel haar leven vol passie over de vernieuwing en verandering waar wij vandaag als maatschappij voor staan. Zij heeft een grote kennis over de universele wetten het leven en is goed verbonden met de vrouwelijke voelkwaliteiten. Ze geeft een training rond universele levensvisie, waarin jij kan leren hoe jij het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf kan verbinden om tot éénheid te komen. Wil je liever 1-1 met haar werken? Dat kan ook!
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
An Mattheussen

Oprichtster, Trainster innerlijke kracht, Quantum-systeemcoach

An Mattheussen is oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy. Zij is trainster innerlijke kracht en leert jou hoe jij het leven kan leiden waar jij naar verlangt door in verbinding te komen met jouw binnenkant. In haar High end Jaarprogramma werkt ze met pioniers die op hun eigen manier mee het verschil willen maken in deze nieuwe tijd. Achter de schermen ondersteunt ze het Team van Good Vibes Coaches en je zal haar inspirerende, motiverende en transformerende content krijgen eens je beslist hebt om jezelf in te schrijven bij Good Vibes Academy.

Kies voor een positieve verandering in jouw dagelijkse leven! 

Fatimah Ali

Goede vibes in de 🌎 zenden!

Kom je in contact met Good Vibes Academy? Dan kom je in contact met Fatimah! Fatimah is een wolk van liefde en zal je laten ervaren dat je in de hemel op aarde bent belandt al je bij Good Vibes Academy binnen komt! Als schrijfster en vrouw met een missie staat zij klaar om onze Good Vibes Content de wijde wereld in te zenden! 
 
Ben je zelf creatief onderneemster en zou je graag ondersteuning krijgen in jouw marketing? Ontdek hier of Fatimah de vrouw is die jij zoekt! Wij doen alvast een warme aanbeveling! 
Anouck Kneefel van Limpt

Support & klantenservice

Anouk helpt ons met de praktische en administratieve opvolging van klanten en coaches. Zij staat klaar voor jou om je te verwelkomen en van dienst te zijn bij Good Vibes Academy als eerste aanspreekpunt.  Jij kan met al jouw vragen bij haar terecht!


Ben je zelf onderneemster en op zoek naar iemand die jou kan business-wise kan ondersteunen? Ontdek hier alles over Anouk en voel de match!  ;


job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Laura de Bock

Huisfotografe 

Laura is onze huisfotografe en zorgt ervoor dat wij steeds prachtig foto's hebben. Wij vinden dat iedereen het verdient om de mooiste versie van zichzelf te ontmoeten! Om deze reden organiseren we regelmatig een Good Vibes - Fotoshoot.


Wil jij ook prachtige foto's van jezelf?  

Ontdek hier meer over de Good Vibes - Fotoshoot

Vind jouw coach!

Bij Good Vibes Academy werken verschillende coaches en therapeuten met een eigen expertise. Op deze manier kunnen we iedereen vanuit een holistische aanpak begeleiden.  Ontdek het topteam dat klaar staat voor jou!  👇

Ontmoet onze Good Vibes Coaches

Ontmoet onze Good Vibes Coaches

Bij Good Vibes Academy werken verschillende coaches en therapeuten met een eigen expertise. Op deze manier kunnen we iedereen vanuit een holistische aanpak begeleiden.  Ontdek het topteam dat klaar staat voor jou!  👇
arrow_drop_up arrow_drop_down