????????

Wij bieden platform aan coaches en therapeuten in Good Vibes Style.

Ben jij een coach, therapeut, lichaamswerker of healer? Zou je enerzijds in teamverband samen willen werken en anderzijds helemaal op eigen kracht jouw eigen aanbod willen aanbieden? Dan zijn wij mogelijks een match made in heaven!  Wij hebben ruimte voor gelijkgestemden zielen die een positieve bijdrage willen doen aan een harmonieuze maatschappij. Heb je interesse? Ontdek hier ons Good Vibes Platform voor coaches.
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit

Resultaat gegarandeerd!

Onze eerste Good Vibes Coach had al haar eerste vaste klant t.w.v. € 840,- nog voor we met onze marketing begonnen waren!
????????

Ben jij coach, therapeut, lichaamswerker en/of healer? Ben jij op zoek naar een locatie? Wij hebben ruimte ter beschikking!

Mooi mens met een mooie missie.... wij hebben ruimte ter beschikking voor jouw mooie zielswerk! Op onze locatie in Merksplas kan jij gebruik maken van  1-1 coachlokalen, een ruimte voor lichaamswerk en een zaal voor groepsevenementen. Ben jij op zoek naar een locatie en ervaar je de vibe van Good Vibes Academy als aangenaam? Dan zijn wij mogelijks een match made in heaven! Ontdek meer over onze locatie en toon jouw interesse als je graag een potentiële samenwerking bespreekt! 
????????

Wij zijn op zoek naar locaties in België en Nederland waar wij kunnen komen werken!

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen in verbinding te brengen hun binnenkant, waardoor de goede vibes kunnen stromen. Om onze missie te volbrengen, zijn wij op zoek naar locaties in België en Nederland waar wij met ons team kunnen komen werken. Denk hierbij aan events, retraites, opleidingen en/of trainingen. Heb jij een locatie ter beschikking? Word jij blij van idee dat wij goede vibes voelbaar in de wereld brengen en wil je onderdeel uitmaken van een wereldwijde movement? Neem dan contact met ons op want wij hebben een missie die we gaan volbrengen en mogelijks is jouw locatie the next place to be!
????????

Ben jij een man met passie voor de natuur, kennis van permacultuur en zin in een eigen project? Wij hebben grond die bewerkt wil worden!

Hi tuinman! Wij kijken ernaar uit dat jij de grond op onze locatie in Merksplas onder handen komt nemen vanuit de visie van permacultuur en 100% op jouw manier. Wij hebben een mooi stuk grond dat al jaren klaar ligt om onder handen genomen te worden door jou! Ben een man met passie voor de natuur? Heb jij kennis van permacultuur en zin in een eigen project? Dan ben jij de man die wij zoeken! Gelieve contact met ons op te nemen om een potentiële samenwerking te bespreken.
Good Vibes Academy
????????

Handige Harry? We need you!

Hi jij, sterke handige man! Wij hebben jouw hulp nodig! Wij zijn twee vrouwen met een MISSIE en op zoek naar een klusjesman die ons kan helpen om onze locatie in Merksplas tip top in orde te houden. We hebben een aantal vaste onderhoudstaken voor jou. Bij nood (iets wat afgebroken is, een alarmbel die rinkelt, een lichtje dat flikkert 😉)  zouden wij graag een man hebben die ons komt helpen! Ben jij de man die wij zoeken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan KEI BLIJ zijn als jij er bent! 😎

????????

Poetsvrouw? Poetsman? Join the Good Vibes Club!

Wij zijn op zoek naar iemand die vanuit liefde voor mensen en oog voor schoonheid onze locatie in Merksplas netjes wil houden. De vloer, de ramen, de spinnenwebben, de keuken, .... zij vragen jouw aandacht! En wij? Wij hebben jou nodig! We hebben het namelijk heel druk met onze missie te volbrengen en zouden het bijzonder vinden als jij ons kan ondersteunen door de locatie proper te maken! Jij krijgt eigen zeggenschap! Ben jij diegene die komt poetsen? Dan beslis jij wanneer en hoe jij werkt! Het enigste wat wij willen is dat jij de zaal netjes maakt voor de mensen die op onze locatie in Merksplas komen werken! Ben jij de man / vrouw die wij zoeken? Please, neem contact met ons op! 

????????

Ben jij een meerwaarde voor Good Vibes Academy?

Zie jij ons bezig en besef je dat jij een meerwaarde kan zijn voor onze organisatie? Laat het ons weten! Vertel ons wat jij zou kunnen en willen bijdragen en wie weet, toon jij ons een mogelijkheid die wij zelf nog net zien! 😉