Good Vibes VIPCONCEPT

Voor vrouwen met een missie!

Lieve jij, 

op deze pagina vind je voorbereidende opdrachten om het maximale uit het VIPCONCEPT voor vrouwen met een MISSIE te halen. Neem tijd om deze voorbereiding te maken en beantwoord alle vragen zoals het nu voor jou voelt.

De voorbereiding bestaat uit drie stappen:

  • STAP 1: CHECKLIST met 100 vragen
  • STAP 2: Ontdek jouw MISSIE, VISIE en WHY
  • STAP 3: Meer verdienen door minder hard te werken.

Loop je ergens tegenaan? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen. Ik ben hier om jou te begeleiden tijdens jouw groeiproces.

STAP 1: CHECKLIST met 100 vragen

Vul de vragen in om meer helderheid te krijgen over jouw unieke bijdrage aan de wereld.  Ervaring met vorige klanten maakt duidelijk dat de antwoorden in deze checklist GOUD waard zijn. We bespreken deze later tijdens een van onze calls of tijdens de live vipdag. Je krijgt de antwoorden die je invult ook via 💌.

Vul het in zoals het nu voelt voor jou. Er zijn geen foute antwoorden. Just go with the flow! 🥳

STAP 2: Ontdek jouw MISSIE, VISIE en WHY

Maak deel zes uit het programma “Van DROOMLEVEN naar NIEUWE REALITEIT.”

STAP 3: Meer verdienen door minder hard te werken.

Maak deel zeven uit het programma “Van DROOMLEVEN naar NIEUWE REALITEIT.”

Super, het begin is gemaakt!

Zorg dat je uitgerust bent voor onze LIVEDAG. Probeer wat extra ontspanning, vrije tijd of leuke activiteiten in te plannen en vertrouw erop dat datgene wat jij nu nodig hebt om jouw zielenmissie met succes in de wereld te zetten, aan bod zal komen.

Veel liefs, An

Scroll naar top

Kan ik je momenteel ergens persoonlijk bij helpen? Plan dan gerust een gesprek met mij in

Ben jij klaar om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Op je werk, in relatie of met jouw gezin? Maar weet je nog niet exact wat je hier voor nodig bent?

Ik ben hier om jou op weg te helpen om je ideale leven te lijden. Via de knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend een online adviesgesprek (ongeveer 20 minuten) met mij inplannen en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort.