Leven vanuit je gevoel

Good Vibes MINI TRAINING

Heb jij het gevoel dat je bent vastgelopen? Met jezelf, in je relatie of op je werk? Voel je dat er meer in je zit en zou je graag voluit willen leven? 

Dan is de Good Vibes MINI TRAINING echt iets voor jou!

In vijf lessen leer jij de belangrijkste inzichten en technieken om jouw leven te transformeren naar het allermooiste leven ooit, zodat jij:

 • Jezelf goed kan voelen en zal stralen elke dag!
 • Gezonde relatie(s) zal hebben met je partner en/of kinderen.
 • Rust en harmonie zal voelen in jouw gezin en leven.
 • Zal genieten van het enigste leven dat juist voelt voor jou: jouw droomleven op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak!

Is dit iets wat jij zou willen?

Start dan vandaag nog met de Good Vibes MINI TRAINING!

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Good Vibes MINI TRAINING
€ 47,99
€ 21,22

Ontdek hoe jij meer:

 • harmonie kan voelen in jezelf
 • verbinding kan voelen in jouw partnerrelatie
 • liefde kan voelen in jouw gezin
 • zingeving kan voelen in jouw leven
 • voldoening kan voelen in jouw job!

Is dit iets wat jij zou willen?

Start dan vandaag nog met de Good Vibes MINI Training!

Mini training Good Vibes

Hi ik ben An (34 jaar). Ik ben oprichtster van Good Vibes Academy. Al heel mijn leven wist ik wat ik wou: een rustig leven leiden, een mooie partnerrelatie en veel tijd voor mezelf en met mijn gezin, in combinatie met een job die ik uit passie kon doen.

Lang voelde ik het verlangen, maar ik wist niet hoe ik dit voor mezelf kon realiseren.  Ik besliste om aan mezelf te werken en zo voor mezelf een betere toekomst te realiseren. Vandaag leef ik het leven waar ik altijd naar verlangde!

In de Good Vibes MINI TRAINING leer ik jou kennismaken met de tools en technieken die nodig zijn om van jouw droomleven, jouw nieuwe realiteit te maken!

Is dit iets wat jij zou willen? Start dan vandaag nog met de Good Vibes MINI TRAINING!

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Joke
"Bij Good Vibes Academy heb ik ontdekt waar mijn hart naar verlangt. Vervolgens helpt An je bij het realiseren van jouw doel. Haar good vibes werken heel aanstekelijk!" 
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Kerstin
"Ik heb de laatste jaren al veel coaching en begeleiding gehad. Wat An me leert, brengt alles samen. Wat een kracht! Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen."
Chrissy
"Samenwerken met An was de beste investering ooit!! Dankzij haar heb ik hart aan mijn ziel kunnen lijmen en hierdoor heb ik mijn droomjob gevonden."
Good Vibes MINI TRAINING
47,99
21,22

Ontdek hoe jij meer:

 • harmonie kan voelen in jezelf
 • verbinding kan voelen in jouw partnerrelatie
 • liefde kan voelen in jouw gezin
 • zingeving kan voelen in jouw leven
 • voldoening kan voelen in jouw job!

Is dit iets wat jij zou willen?

Start dan vandaag nog met de Good Vibes MINI Training!

Mini training Good Vibes

Ik herken helemaal waar jij nu staat! Vroeger voelde ik ook dat oprechte verlangen om voluit te leven, maar ik wist niet hoe ik dat kon doen. Ik zat in een stuck-state. 

Ik zat vast en voelde me hierdoor niet goed. (burn-out, bore-out, depressie) Dit had een negatieve impact op mijn relatie(s) en op mijn werk. Ik besloot om aan mezelf te werken en investeerde in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik liet me coachen door de beste en volgde tal van opleidingen: Relatie - en familieconsulent, universele levensvisie en Quantum systeemcoach.

Vandaag, zoveel jaar later, ervaar ik totale vrijheid in mijn leven! Mijn goede vibes stromen vollenbak! 🥳 Ik heb geleerd wat er nodig is om in verbinding te komen met jezelf zodat je levensenergie echt kan gaan stromen. Ik richtte mijn leven in zoals ik ernaar verlangde: een rustig leven met tijd voor mezelf en voor mijn gezin, een mooie verbinding in mijn partnerrelatie en een job die ik uit passie kan uitoefenen. 

Leer hoe jij het leven kan leiden waar jij naar verlangt! 

Ontdek in de training hoe jij meer:

  • harmonie kan voelen in jezelf
  • verbinding kan voelen in jouw partnerrelatie
  • liefde kan voelen in jouw gezin
  • zingeving kan voelen in jouw leven
  • voldoening kan voelen in jouw job!

Is dit iets wat jij zou willen? Start dan vandaag nog met de Good Vibes MINI TRAINING!

Alles begint bij jou! Kies nu om het maximale uit jouw leven te halen en laat jezelf inspireren door het transformerende programma!
Nadat jij de MINI TRAINING hebt aangekocht, krijg je via e-mail een persoonlijke login naar onze online Academy. Jij kan op je eigen tempo aan de slag met het programma en hebt levenslang toegang zodat jij het programma kan herhalen zoveel en wanneer jij dit wenst!
In het programma gaan we samen aan de slag aan de hand van inspirerende video's en opdrachten. Je krijgt een bijhorend werkboek waarin jij de opdrachten kan maken, zodat jij de eerste stappen naar jouw nieuwe leven al meteen kan zetten!
Alvorens jij aan de slag gaat met de opdrachten uit het programma, kan jij een test doen om te ontdekken waar jij nu staat en welke groei jij mag maken.
Ik garandeer jou dat als jij echt aan de slag gaat met de tools en technieken die ik jou leer, dat jij instant het verschil zal voelen!
Nadat jij alle video's hebt bekeken en opdrachten hebt gemaakt, kan je opnieuw een online test maken om te ontdekken welke vervolgstappen jij nodig hebt om jouw gewenste leven te realiseren. Wil je vervolgens verder gaan binnen het aanbod van Good Vibes Aademy? Dan kan dat besproken worden.
Bad Vibes

Als jij het gevoel hebt dat je vast zit, komen er bad vibes. Frustraties, onmacht, depressieve gevoelens, onderdrukking, onderdanigheid, verdriet, teleurstelling...

Door in verbinding te komen met jouw binnenkant, kan je herontdekken waar jij echt naar verlangt en voelen wat jij nodig hebt om dat te realiseren! 

Zolang jij niet weet hoe jij dit kan doen, ben je niet in de mogelijkheid om een verandering te realiseren in jouw leven. Stel jezelf eens voor dat er helemaal niets gaat veranderen?

Wat zou er dan gebeuren met:

 • Jezelf?
 • Jouw partnerrelatie?
 • Jouw kinderen?
 • Jouw job?
 • Jouw geluk?
 • Jouw toekomst?

Hoe ziet jouw leven er over 10 jaar uit als er helemaal niet verandert en het alleen maar erger wordt?

We vinden het soms spannend om een bepaalde verandering in ons leven te brengen, maar meestal is dat omdat er nog iets onbekend is. Eens jij op een diepere laag gaat voelen wat jou echt drijft, zal jij de juiste ondersteuning voelen in jezelf om jouw verlangen te realiseren!

In de Good Vibes MINI TRAINING help ik jou bij die allereerste stappen zodat jij het begin kan maken naar een leven dat beter bij jou past.

Is dit iets wat jij zou willen? Start dan vandaag nog met de Good Vibes MINI TRAINING!

Claim jouw korting t.w.v. 26,77

Let op, dit is een tijdelijk aanbod!

Maak gebruik van deze tijdelijke korting op de Good Vibes MINI TRAINING! Normaal betaal je 

47,99 voor de Good Vibes MINI TAINING  en jij kan hem nu krijgen voor slechts 21,22.

Niet twijfelen, gewoon DOEN! 🥳