Vind jouw Coach!

Ben je op zoek naar een coach waar jij 1-1 mee kan werken aan de uitdagingen op jouw pad? Ontdek onze Good Vibes Coaches en vind de persoon die jij zoekt! 
adviesgesprek
Vind jouw coach!
Jolien Smets

NEI therapeut, Bachbloesemtherapie, Quantum Energy Healing

Jolien Smets werkt als verpleegkundige en is reeds op jonge leeftijd gestart met persoonlijke ontwikkeling. Nadat ze merkte wat de positieve impact van persoonlijke ontwikkeling in haar eigen leven was, voelde ze dat ze graag andere mensen wil helpen om zichzelf beter te voelen en gezonder te zijn. Ze heeft een reeks prachtige opleidingen gevolgd en staat klaar voor jou als Good Vibes Coach. Je kan bij haar terecht voor 1-1 sessies, afgestemd op jouw behoeften.


  • Heb jij klachten? Fysiek, mentaal of emotioneel? Heb je al van alles geprobeerd, maar lijkt het niet te lukken om van je klachten af te komen?
  • Verlang jij ernaar om jezelf goed te voelen en gezond te zijn?
  • Ben je onzeker en zou je graag vol zelfvertrouwen door het leven gaan?

  Kortom, zeg jij JA tegen meer levenskwaliteit?


  Plan dan jouw 1-1 afspraak met Jolien en voel je goed! Fysiek, mentaal en emotioneel! (Merksplas - 75 minuten) 

Verminder je klachten, verhoog je levenskwaliteit!

Plan jouw 1-1 afspraak met Jolien

Fatimah Ali

Creative Business & Coaching

Fatimah gelooft dat iedereen creatief is. Je moet alleen de magie in jezelf vinden. Fatimah neemt jou mee op een Magical Journey waar jouw talenten worden getransformeerd in een bron van inkomsten. Je verdient je eigen inkomen door jezelf te zijn en alleen dat te doen waar jouw hart ligt. Dat is geen werk, dat is een levensstijl! 


Herken en erken jouw krachten en wordt de creatieve entrepreneur die een imperia bouwt op eigen voorwaarden.

Mariska Ruissen

Doorbraakcoach

Als niets meer normaal is, worden de stemmetjes in je hoofd (opnieuw) actief. Ruis op de lijn zorgt ervoor dat je jouw intuïtie, je Innerlijk Kompas niet langer hoort. Verlang jij ernaar om weer regie te krijgen over je hoofd en over jouw leven?  Mariska helpt jou hierbij! Zij werkt met de vrouwelijke archetypes en zal je leren hoe jij deze kan omarmen en belichamen. Eens jij dit doet, ben je bestand tegen alle ruis en nare gedachten! Ze heeft een prachtige Feminine Journey ontwikkeld en organiseert exclusieve 1-1 VIP-dagen.

Carla Tammes Huft

Regressie therapeut, Nieuwe Tijd Coaching

Carla is een voorloper op de Nieuwe Tijd waarin we vanuit een hoger bewustzijn mogen samenleven. Zij voelt dat het haar missie is om mensen terug in verbinding te brengen met zichzelf, zodat zij vanuit hun hart kunnen leven.

Als intuïtief coach met een achtergrond in traumaverwerking helpt ze je om jouw unieke zelf te kennen oftewel te herinneren. Aan de hand van een volledig 1-1 afgestemd traject zal zij jou ondersteunen om thuis te komen in je eigen centrum. Jij zal hierdoor krachtig je eigen pad kunnen lopen en jouw zielsmissie gaan leven! 

universele visie, astrologie, vrouwelijkheid wijsheid
Maria Cornelia Vermeiren

Spiritueel leraar, medium

Maria Cornelia is de grondlegster van de Good Vibes blauwdruk. Zij spreekt al heel haar leven vol passie over de vernieuwing en verandering waar wij vandaag als maatschappij voor staan. Zij heeft een grote kennis over de universele wetten het leven en is goed verbonden met de vrouwelijke voelkwaliteiten. Ze geeft een training rond universele levensvisie, waarin jij kan leren hoe jij het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf kan verbinden om tot éénheid te komen. Wil je liever 1-1 met haar werken? Dat kan ook!

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
An Mattheussen

Trainster innerlijke kracht, Quantum-systeemcoach

An Mattheussen is oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy. Zij is trainster innerlijke kracht en leert jou hoe jij het leven kan leiden waar jij naar verlangt door in verbinding te komen met jouw binnenkant. In haar High end Jaarprogramma werkt ze met pioniers die op hun eigen manier mee het verschil willen maken in deze nieuwe tijd. Achter de schermen ondersteunt ze het Team van Good Vibes Coaches en je zal haar inspirerende, motiverende en transformerende content krijgen eens je beslist hebt om jezelf in te schrijven bij Good Vibes Academy.

Wij helpen jou vinden wie jij zoekt!

Wij vinden dat jij de allerbeste begeleiding verdient wanneer jij met jouw vraagstukken bij iemand terecht gaat. Het is belangrijk dat jij iemand vindt die jou (en de uitdagingen op jouw pad) begrijpt.


Of een coach nu wel of niet bij jou past, wordt beïnvloedt door de expertise, levenservaring en visie van jezelf en van de coach. We helpen je graag vinden wie op dit moment in jouw leven het beste bij jou past! 👇

Vind jouw coach!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

Vind je het fijn dat wij je helpen een goede coach te vinden?

Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. We bespreken samen:

 • Waar jij nu tegenaan loopt
 • Wat jij nodig hebt om jouw gewenste leven te leiden
 • Wie jou hierin het beste kan ondersteunen.


Plan meteen jouw vrijblijvend adviesgesprek hier in! 👇

arrow_drop_up arrow_drop_down