Good Vibes Challenge
GELD & OVERVLOED

Zit jij gevoelsmatig in een tekort? Voel jij jezelf hierdoor beperkt in jouw vrijheid? Zou jij graag jouw financiële situatie willen verbeteren?

Doe dan mee aan de Good Vibes Challenge GELD & OVERVLOED! Leer hoe jij jouw moneymindset kan programmeren op overvloed en leer technieken waardoor jij jouw leven kan transformeren! 

Hierdoor zal jij:

 • jouw relatie met geld versterken en het verschil voelen
 • weten wat jij kan doen om meer geld te hebben, bij te houden, te sparen of juist te durven investeren!
 • leren hoe jij jouw mindset kan programmeren in functie van jouw gewenste resultaat. Je kan dit na deze challenge toepassen op al jouw relaties en levensgebieden!
 • technieken en tools leren voor innerlijk werk, waardoor je een transformatie kan doormaken 
 • een gezonde moneymindset hebben voor de rest van jouw leven!
 • je komt in verbinding met het gevoel van overvloed
 • levenslang toegang hebben tot alle video’s, werkbo.ken, Q&A’s en dit op eigen tempo opnieuw kunnen volgen als je opnieuw een verbetering op financieel vlak wil doorvoeren?

Doe mee aan de Good Vibes Challenge en leer hoe jij van een tekort naar overvloed kan gaan!

Ben jij klaar om overvloed te ontvangen?

Ik garandeer jou dat als jij werkelijk aan de slag gaat met deze challenge, jij een transformatie zal doormaken en het VERSCHIL zal VOELEN!

Wat is de groei die jij wenst te maken en wie ben ik om jou hierbij te helpen?

Ik beken, ik heb nooit veel aandacht aan geld en overvloed besteed. Er was altijd wel iets anders wat meer aandacht kreeg:  mezelf goed voelen, een harmonieuze partnerrelatie creëren, een job vinden die echt bij mij past, een leuker leven leiden en de vrouw worden wie ik werkelijk ben.

Tot 2020. Dit is het jaar dat ik gekozen heb om mezelf alle liefde te schenken die ik verdien. Het resultaat van absolute zelfliefde, uitte zich ook in het aangaan van een financiële verandering. 

De voorbije jaren ben ik veel uitdagingen aan gegaan. Ik ging van een tekort naar overvloed op verschillende levensgebieden:

 • van onrust en disharmonie in mijn gezin, naar harmonie en rust
 • van 6 jaar chronisch vermoeid, naar energie elke dag
 • Van bore-out, naar een job die ik met passie doe!
 • van depressie naar gelukkig zijn
 • van niet zelfzeker durven zijn, naar zelfverzekerd zijn als vrouw
 • van altijd tekort, naar een gevoel dat ik alle tijd van de wereld heb
 • naar onderdanig zijn, naar opkomen voor mezelf
 • Van het gevoel te hebben dat ik helemaal alleen ben en alles alleen moet doen, naar heel veel hulp krijgen 
 • van ongelukkig in een job in loondienst, naar een vrije vogel met een eigen onderneming
 • van niet durven spreken, naar vrije expressie via blogs, vlogs en in elk gesprek dat ik aanga! 
 • van hard werken voor weinig geld, naar leuke dingen doen en hier goed voor betaalt worden!

De technieken en tools die ik eerder gebruikte om mijn ideale leven te realiseren, heb ik nu ook ingezet om mijn financiële situatie te verbeteren en met resultaat!

Ik verkoop mijn aanbod als vanzelf, durf hogere prijzen te vragen en het stroomt harder dan ooit! 

Toch heb ik mijn omzetdoel voor dit jaar nog niet gehaald en ben ik vastberaden om mijn doel alsnog te halen. Niet enkel voor het geld, wel voor de zelfliefde die ik me gun en de groei die achter deze uitdaging zit voor mezelf! Dit is de reden waarom ik voor mezelf de keuze heb gemaakt om de komende drie maanden al mijn aandacht te investeren in het thema geld & overvloed.

Telkens ik voor mezelf een bepaalde groei aanga, komt er heel veel waardevolle informatie die ik deze keer niet alleen voor mezelf ga houden. Nee, ik deel het met iedereen die van me wil leren en heb de challenge zodanig ingericht dat ik met 100% zekerheid weet dat jij een ongelooflijke verandering zal ervaren op financieel vlak als jij werkelijk doet wat ik je leer!

Ben jij klaar om overvloed te ontvangen?

Van tekort naar OVERVLOED

De technieken en tools die ik jou leer, zullen jouw leven veranderen. Tijdens deze challenge zetten we ze volledig in op geld en overvloed. Je kan ze later ook gebruiken voor andere uitdadingen op jouw pad. 

Een echte transformatie begint van binnenuit. Ik leer jou hoe jij jouw innerlijk beeld kan veranderen, waardoor het resultaat aan de buitenkant mee verandert!

Deze technieken en oefeningen hebben meermaals hun kracht bewezen! Zowel bij klanten, als in mijn persoonlijk leven. Ik geef door wat ECHT een VERSCHIL maakt in een mensenleven. Als ik het kan, kan jij het ook! 😉

Good Vibes Academy heeft zijn naam niet gestolen, we zorgen ervoor dat jij goede vibes zal voelen en maken persoonlijke ontwikkeling doeltreffend en leuk!

Ik garandeer jou dat als jij werkelijk aan de slag gaat met dat wat ik je leer, jouw financiële situatie anders zal zijn! Ben je niet tevreden? Dan krijg jij jouw geld terug!

Jouw kijk op geld en overvloed zal nooit nog hetzelfde zijn!

Ben jij klaar om overvloed te ontvangen?

Is jouw antwoord JA? Vul dan de vragen in om jouw interesse in de challenge te tonen. Van zodra jouw antwoorden zijn verwerkt, nemen we telefonisch contact met je op om een gratis gesprek (20 minuten – online) af te spreken. Tijdens dit gesprek bespreken de groei die jij wenst te maken.  Als blijkt dat deze challenge exact is wat jij nu nodig hebt, zal ik je hiervoor uitnodigen. Kies je vervolgens om te starten? Dan is dit meteen de start van de challenge die jij aangaat met jezelf! 😉

Scroll naar top

Kan ik je momenteel ergens persoonlijk bij helpen? Plan dan gerust een gesprek met mij in

Ben jij klaar om meer uit jezelf en meer uit jouw leven te halen? Op je werk, in relatie of met jouw gezin? Maar weet je nog niet exact wat je hier voor nodig bent?

Ik ben hier om jou op weg te helpen om je ideale leven te lijden. Via de knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend een online adviesgesprek (ongeveer 20 minuten) met mij inplannen en dan ontmoeten wij elkaar binnenkort.