Breng het hele universum in beweging!

vertel me meer!
job vinden, vacatures, spiritualiteit

Realiseer jouw verlangen

Krijg helderheid en focus

Ervaar innerlijke rust

Voel jouw kracht

Heb jij het gevoel dat je bent vastgelopen in jouw dagelijks leven, thuis of op je werk? Voel je dat er veel meer in je zit en zou je graag jouw potentieel maximaal willen benutten?

Dan is de BONUSMODULE intentiekracht wat jou zal helpen om voluit te leven!


Als jij gevoelig bent, is chaos een onderdeel van het leven. Jij voelt namelijk alle energie om je heen. In deze energie zit informatie en dat kan jij (onbewust) voelen. In de BONUSMODULE intentiekracht leer ik jou werken met de kracht van een intentie. Hierdoor zal jij:

 • Een heldere focus hebben doorheen de hele dag!
 • Jouw doelen bereiken, vanuit ontspanning en flow.
 • Kunnen intunen op de allerhoogste frequentie.
 • Een constante stroming van goede vibes ervaren.
 • Gemakkelijker kunnen loslaten en in overgave gaan.

Ben jij klaar om het hele universum voor jou te laten werken?

Kies dan voor de BONUSMODULE intentiekracht en own jouw kracht!

"Ik ben begonnen met de kracht van de intentie en het gaat goed. Voel me anders, voel me beter, stuk positiever :). Uw video's zijn heel inspirerend en ik vind prachtig de manier hoe je de informatie aanbrengt. Bedankt voor de mooie inzichten!"

Ana
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
job vinden, vacatures, spiritualiteit
€ 17.77,-
€ 4.77,-

en breng het hele universum in beweging!


 • Realiseer jouw verlangen vanuit ontspanning en flow.
 • Overwin uitdagingen op je pad met gratie en gemak.
 • Laat gemakkelijker controle los zodat jij in overgave kan gaan.
< 3 jaar
In minder dan drie jaar van een vaste job in loondienst naar totale vrijheid!
1686+
Meer dan 1686 mensen lezen, luisteren en bekijken dagelijks onze online inspiratie.
1.400+
De voorbije 30 dagen werden 1.400 lessen gevolgd in onze online Academy!
100%
Elke dag 100% goesting in mijn werk en evenveel voldoening achteraf.  

Hi, mijn naam is An (33 jaar) en ik ga de meest krachtige manifestatietool leren, zodat jij van jouw leven het allermooiste leven ooit kan maken!

Ik heb de voorbije 15 jaar enorm veel geïnvesteerd in persoonlijke, relationele en zakelijke ontwikkeling. Met Good Vibes Academy geef ik door wat in mijn leven echt voor een positieve verandering heeft gezorgd.

De kracht van een intentie leerde ik kennen van Dr. roy Martina Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, Inner Business Coach, een internationaal best-seller auteur van 86 boeken en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling (Mind Body Medicine) Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie).

In 2019 volgde ik enkele van zijn workshop en ging vervolgens op Retreat bij hem in Asheville (Amerika). Ik leerde de kracht van een intentie inzetten op alle mogelijke manieren en dit zorgde voor een enorme boost in mijn leven.

Ik was letterlijk onder de indruk van de impact die jij kan maken door een intentie te zetten. Deze impact gaat in eerste instantie over je eigen leven. Je brengt letterlijk het hele universum in beweging en laat dit voor je werken!

Nadat ik wat geëxperimenteerd was, had ik het punt bereikt dat ik iets heel groots wou realiseren. Hiervoor zette ik alles wat ik geleerd had, tegelijkertijd in. 

Wauw!  Ik stond versteld van wat er allemaal gebeurde! Sinds toen weet ik dat intentiekracht de meest krachtige manifestatietool is die iedereen zou moeten kennen!

In de BONUSMODULE intentiekracht leer ik jou met deze tool werken, zodat jij:

 • Jouw verlangens kan realiseren.
 • Kan intunen op de golf van vertrouwen.
 • Met minder moeite, meer kan bereiken.
 • Kan vertrouwen op het universum en de ondersteuning die er is.
 • Kan doen waarvoor dat jij geboren bent!

De BONUSMODULE intentiekracht verkoop ik bewust aan een hele lage prijs, zodat jij geen enkele reden hebt om deze manifestatietool niet te leren!

Joke
"Bij Good Vibes Academy heb ik ontdekt waar mijn hart naar verlangt. Vervolgens helpt An je bij het realiseren van jouw doel. Haar good vibes werken heel aanstekelijk!" 
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Kerstin
"Ik heb de laatste jaren al veel coaching en begeleiding gehad. Wat An me leert, brengt alles samen. Wat een kracht! Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen."
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Chrissy
"Samenwerken met An was de beste investering ooit!! Dankzij haar heb ik hart aan mijn ziel kunnen lijmen en hierdoor heb ik mijn droomjob gevonden."
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Nathalie
"Voor mij was de VIP-dag echt top! Ik heb veel inzichten verworven. Er is een idee ontstaan waar ik me comfortabel bij voel en dat ik me ECHT zie doen!  Ik vond het super tof om met An te werken."
jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Elke
"Sinds de VIP-dat zit ik op een sneltrein. An heeft me geleerd hoe ik zelf aan het werk kan met ideeën die ik krijg. Ik heb minder structuur nodig dan ik dacht, hierdoor vielen veel puzzelstukken op zijn plaats."
universele visie, astrologie, vrouwelijkheid wijsheid
Maria
"Door de efficiënte aanpak werd snel duidelijk wat mijn eigen bijdrage is. De inzichten werden meteen naar "acties" omgezet. Mijn aanbod was vormgegeven op het einde van de VIP-dag!"  
job vinden, vacatures, spiritualiteit
Nadat jij beslist hebt om het maximale uit jezelf en uit jouw leven te halen, zal de BONUSMODULE intentiekracht jou ondersteuning om dit resultaat te behalen.
Nadat je de BONUSMODULE intentiekracht hebt aangekocht, krijg je toegang tot de online Academy waar jij het programma op je eigen tempo kan volgen. Je hebt levenslang toegang en ik adviseer je om de video's af en toe te herbekijken.
In het programma geef ik heel grondig uitleg over de krachtige werking van een intentie, alsook hoe jij deze tool het best kan gebruiken. We doorlopen uitgebreid alle stappen die jij te nemen hebt, inclusief waarop deze stappen noodzakelijk zijn. Tot slot doorlopen we samen de 'korte versie', zodat jij deze tool heel gemakkelijk kan integreren in je dagelijkse leven.
Aan de hand van een bijhorend werkboek kan jij heel gemakkelijk de instructievideo's volgen en notities maken. 
job vinden, vacatures, spiritualiteit

EXTRA tips om intentiekracht te  gebruiken

Nadat jij het programma hebt gevolgd en de kracht van een intentie hebt leren gebruiken, bezorgen we jou nog extra tips via inspirerende podcasts die jij via e-mail ontvangt. Zo kan jij het maximale uit jouw investering halen.
Geniet van de positieve veranderingen die jij in jouw leven ziet gebeuren. Train jezelf om de intentie dagelijks te gebruiken, zodat jij kan genieten van het allermooiste leven ooit!

Leer werken met de meest krachtige manifestatietool en realiseer jouw allergrootste verlangen!

job vinden, vacatures, spiritualiteit
€ 17,77,-
€ 4,77,-

en breng het hele universum in beweging!


 • Realiseer jouw verlangen vanuit ontspanning en flow.
 • Overwin uitdagingen op je pad met gratie en gemak.
 • Laat gemakkelijker controle los zodat jij in overgave kan gaan.