job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

Ben jij klaar om te doen waarvoor je gekomen bent?

Voor vrouwen met een MISSIE!

Voel of de vibe van Good Vibes Academy met jouw resoneert en toon interesse als je graag een potentiële samenwerking bespreekt!

Lieve vrouw met een missie.  Er zit meer in je en dat voel je!


Jouw leven heeft je voorbereid om iets te doen wat niemand ander kan dan jij: jouw unieke bijdrage aan de wereld!

Mensen hebben behoefte aan een andere manier van leven.  Back to basics: terug verbinden met de natuur! Jij weet dit en hebt alles in je om een positieve verandering mee mogelijk te maken. 

Stop met wachten tot anderen het doen.

Wees de verandering die de wereld nu nodig heeft!

Je bent er klaar voor. 

Dit is jouw moment!

vacature, jobs, balans balans, job zoeken

Pionier? Leider? Rolmodel?

De wereld heeft behoefte aan vrouwen die tonen dat het anders kan! Ben jij één van hen?

Wie ben ik om jou te helpen?

Mijn naam is An, ik ben oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy.

Ik help spiritueel ondernemende vrouwen met het succesvol zijn vanuit verbinding met hun missie in dit leven. 

Ik werk volledig intuïtief en voel glasscherp aan waar spanning heerst in de relatie die jij met jezelf of met anderen hebt. Hierdoor leid ik jou meteen naar de kern en kunnen we snel schakelen naar jouw volgende level.  

Ik hou ervan om jou te laten voelen waar jouw kracht zit, zodat jij vol zelfvertrouwen jezelf aan de wereld kan tonen. Ik geloof dat de wereld jou nodig heeft in jouw ware versie. Eens jij deze versie van jezelf innerlijk kan waarnemen, ben jij klaar om te doen waarvoor je geboren bent.

  • Ben je reeds gestart met je eigen onderneming, maar loop je vast?
  • Voel je dat je klaar bent voor jouw volgende stap, maar krijg je het energetisch niet te pakken?
  • Loop je tegen een bovengrens aan en zou je graag je aanbod, boodschap en manier van werken in lijn brengen met jouw missie in dit leven?

Dan kan ik je helpen!

Jij bent al expert! Ik help je ontdekken waarin!

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Bezieling
Wat drijft jou?
Passie
Waar voel jij liefde voor?
Levenservaring
Waarin ben jij van nature dé expert?
Pure Vrouwelijke Kracht
Own jouw natuurlijke kracht!
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Chrissy

"Samenwerken met An was de beste investering ooit! Dankzij haar heb ik mijn hart aan mijn ziel kunnen lijmen en heb ik mijn droomjob gevonden!"

Kerstin
"Ik heb de laatste jaren al veel coaching en begeleiding gehad. Wat An me leert, brengt alles samen. Wat een kracht! Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen."
Joke

"Bij Good Vibes Academy heb ik ontdekt waar mijn hart naar verlangt. Vervolgens helpt An je bij het realiseren van jouw doel. Haar good vibes werken heel aanstekelijk!" 

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Nathalie

"Voor mij was de VIP-dag echt top! Ik heb veel inzichten verworven. Er is een idee ontstaan waar ik me comfortabel bij voel en dat ik me ECHT zie doen!  Ik vond het super tof om met An te werken."

jobs, vacature, job vinden, balans, spiritualiteit
Elke
"Sinds de VIP-dat zit ik op een sneltrein. An heeft me geleerd hoe ik zelf aan het werk kan met ideeën die ik krijg. Ik heb minder structuur nodig dan ik dacht, hierdoor vielen veel puzzelstukken op zijn plaats."
universele visie, astrologie, vrouwelijkheid  wijsheid
Maria

"Door de efficiënte aanpak werd snel duidelijk wat mijn eigen bijdrage is. De inzichten werden meteen naar "acties" omgezet. Mijn aanbod was vormgegeven op het einde van de VIP-dag!"  

vacature, jobs, balans balans, job zoeken
€ 74,-
GRATIS

Doen waarvoor je geboren bent! Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens dit gesprek onderzoeken we wat jij nodig hebt om succesvol te zijn met jouw zielsmissie, zodat jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kan doen!

Dit gesprek duurt 20 minuten en gaat online door via Zoom. Je ontvangt een bevestigingsmails nadat je jouw afspraak hebt ingepland. Hierin vind je de url naar onze Zoommeeting.
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

Jij bent hier met een reden. Ontdek wat die reden is!

Dit mag je verwachten van ons gesprek:

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

Je kan tijdens het gesprek vragen stellen over jouw missie in dit leven en hoe jij jouw zielsmissie succesvol in de wereld kan zetten.

spiritualiteit, gelukkig zijn, droomjob, vrouwen, gelukkig zijn

Het gesprek is volledig vrijblijvend.

Ik vind het belangrijk dat jij jouw missie kan uitdragen, thuis en met je werk. Voel je dat je graag persoonlijke begeleiding van me wenst bij het neerzetten van jouw zielswerk? Dan kan dat besproken worden. Het is geen verplichting om na dit gesprek een verdere samenwerking op te starten.

job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Van zodra je dit gesprek hebt gepland, kan het zijn dat je iets gaat voelen bubbelen in je buik. Gezonde zenuwen, nieuwsgierigheid en/of goesting om te ondernemen. Laat het er allemaal zijn en neem tijd om te doorvoelen wat er allemaal in jou gebeurt!
spiritualiteit, gelukkig zijn, droomjob, vrouwen, gelukkig zijn
Nadat je het gesprek hebt ingepland, kom je via de bedankpagina terecht bij de voorbereiding die jij kan maken naar aanleiding van ons gesprek. Ik verwacht van jou dat je dit doet. Ben jij niet voorbereid? Dan gaat het gesprek niet door. Ik werk alleen met vrouwen die mijn tijd respecteren en kiezen om het maximale uit dit gesprek te halen. Aan de hand van de voorbereiding (4 minuten) die ik voor je heb gemaakt, zal jij alles weten wat je nodig hebt om dit te doen.
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Dit gesprek is voor jou. Dit wil zeggen dat jij mag kiezen wat er besproken wordt. Heb je vragen? Stel ze! Wens je liever een vrij gesprek waarin iets spontaan kan ontstaan? Dan kan dat natuurlijk ook!
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie
Het tijd om werk te maken van jouw zielswerk. Tijdens het gesprek kan je aangeven of je graag een samenwerking wenst op te starten of niet. Kies je om samen verder te gaan? Dan zorgen we er samen voor dat jij kan doen waarvoor dat jij geboren bent, thuis en met je zielswerk!
job vinden, vacatures, spiritualiteit, rust, meditatie

De wereld heeft jou nodig! Stap in jouw kracht zodat jij kan doen waarvoor je geboren bent!

vacature, jobs, balans balans, job zoeken
€ 74,-
GRATIS

Doen waarvoor je geboren bent! Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens dit gesprek onderzoeken we wat jij nodig hebt om succesvol te zijn met jouw zielsmissie, zodat jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kan doen!

Dit gesprek duurt 20 minuten en gaat online door via Zoom. Je ontvangt een bevestigingsmails nadat je jouw afspraak hebt ingepland. Hierin vind je de url naar onze Zoommeeting.