De HEMEL op AARDE creëren

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hoe zou het voor je zijn zijn als jouw thuis de allermooiste plek op aarde zou zijn? Dat jij kan thuiskomen in een warme plek die aanvoelt als de hemel en die tegelijkertijd jouw dagelijkse realiteit op aarde is. Door meer liefde, harmonie en eenheid te voelen in jezelf is dat exact wat er zal gebeuren! Hierdoor zullen jouw partner en jouw kinderen kunnen meegenieten van de mooie omgeving die jij hebt gecreëerd.

De hemel voelen ✨

Ik ben An Mattheussen, oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy. Ik ben gevoelig voor vibes. Alles wat in de lucht hangt, voel ik. De sfeer in een groep, informatie uit het veld en alles wat in het aura van mensen aanwezig. Dat is mijn taal. 🥰

Ik ondervond dan ook veel moeilijkheden bij het opgroeien in een omgeving waar disharmonie, spanning en conflicten waren.  Als gevoelig kind nam ik alle indrukken diep in mij op. Zo diep, dat ik dacht dat het mijn spanning en conflicten waren.

👉Door aan mezelf te werken, leerde ik onderscheid te maken tussen mijn eigen energie en energie die ik van buitenaf liet binnenkomen.

Ben jij ook gevoelig voor de energie van anderen?

Eens jij doorhebt hoe je deze gevoeligheid voor je kan laten werken, is het een zaligheid. Tot dan kan je er flink last van hebben.

Vorig jaar ging op retreat in Amerika bij Roy Martina.  Het heeft mijn leven positief veranderd om tien dagen lang in een rustige omgeving te zijn. De omgeving was zo liefdevol dat ik helemaal kon ontspannen.

Ik voelde me veilig.

Ik voelde me energetisch veilig.

Er was niets om me heen waartegen ik me moest beschermen.

Het was één en al liefde.

Tijdens deze tien dagen op het retreat heb ik heel veel gehuild. Doordat ik durfde ontspannen, kwam er heel veel verdriet naar boven.  Tussen de tranen door heb ik heel erg genoten van de tijd met gelijkgezinden. Ik voelde me in de hemel. Heerlijk licht, volledig in het hier en nu, totaal ontspannen. Ik voelde wat ik al heel mijn leven zocht: een harmonieuze omgeving. 

De behoefte die ik voelde naar liefde was groot.

De energie en de mensen om me heen was zo zacht en zo liefdevol.

Ik kon het niet langer ontkennen: ik had meer liefde nodig dan wat ik tot toen toeliet.

De groep gelijkgezinden deed me heel veel deugd. Zonder woorden begrepen we elkaar. Iedereen was op zoek naar hetzelfde: meer ontdekken over onszelf en dit konden we delen met elkaar. Het voelde allemaal zo normaal. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven ergens bijhoren. Ik was niet langer de vreemde eend in de bijt. Ik durfde echt thuiskomen in mezelf.

Landen op aarde 🌎

Het retreat was voorbij. We gingen naar huis. Ik wist dat ik zou terugkeren naar een plaats waar ik de nieuwe versie van mezelf nog niet gevoeld had. Terug thuis, voelde ik meteen de stress van mijn oude dagelijkse leven terug.  Ik kwam terug onder de mensen waarbij ik me altijd energetisch had afgesloten uit zelfbescherming. Het voelde als een harde landing op de aarde.

Ik had iets nieuws ontdekt.

Iets wat beter bij mij past.

Iets waar ik lang naar op zoek was.

Ik was van plan om dit nieuwe gevoel letterlijk en figuurlijk mee naar huis te nemen.

Ik vertelde aan vriendinnen wat ik ervaren had. Het gevoel wat ik gevoeld had en dat ik dit zo heerlijk vond. Ik vertelde over de liefde, de zachtheid, de energie, de rust, de vrede. Ik zei letterlijk: dit is wat ik altijd wil voelen. Dit gevoel wil ik aan mijn kinderen geven, zodat zij kunnen opgroeien in de sfeer van eenheid en harmonie. Vriendinnen vertelden me: “An, dat kan niet. Dat is onrealistisch. Dat is niet het echte leven.”

Ik hoorde wat ze zeiden.

Ik werd stil.

De behoefte om het uit te leggen verviel. Ik begreep dat ze niet hadden gevoeld wat ik had gevoeld. Het feit dat ik deze mooie energie tien dagen lang heb kunnen voelen, maakte dat ik het letterlijk mee nemen naar huis kon nemen. Het gevoel is opgeslagen in mijn lichaam. Of beter gezegd: dat wat in me zat en gevoeld wou worden, heeft de nodige ruimte gekregen.

De brug maken tussen hemel en aarde 🌈

Ik voelde mijn vastberadenheid: ik ga dit echt doen! Het gaat mij lukken! Ik weet nu hoe ik het moet doen. Dat wat ik voel, mag ik blijven voelen en doorheen de hele dag kan ik dit gevoel terug oproepen. Dit mag ik blijven doen totdat het “mijn nieuwe normaal” geworden is en in heel mijn dagelijkse leven is doorgedrongen. Ik voelde de liefde in elke cel van mijn lijf. Het was nu nodig om dit gevoel naar buiten te brengen. Dat wat ik aan de binnenkant voelde, kon nu gedeeld worden anderen.

Ik durfde me gemakkelijker openstellen naar mijn partner

Ik durfde liefdevoller zijn tegen anderen

Ik kon gemakkelijker de rust in mezelf vinden

Etc.…

Met vallen en opstaan deed ik dat. Eerst ging het helemaal bergaf. Alsof ik terug moest verbinden met de lagere energie om vervolgens op mijn eigen manier de brug te maken met de hogere energie.

Het is mij gelukt. Ik heb van mijn thuis, de allermooiste plek op aarde gemaakt. Een plaats waar het voelt zoals het in de hemel is: zalig! ✨🌎🌈🥰

Ontdek hoe jij van jouw thuis, de hemel op aarde kan maken.

STAP 1: Thuiskomen IN jezelf

Als jij de liefde in jezelf kan voelen, zal je thuis komen in jezelf. Jij bent liefde en liefdevol mag je leven zijn. We hebben allerlei constructies opgezet om onszelf niet te laten kwetsen. De waarheid is dat we al gekwetst zijn. Als anderen iets doen of zeggen wat het gekwetste stuk in onszelf aanraakt, voelen we dat. Het lijkt dan dat de andere ons kwetst.

Zelfliefde toepassen, liefde durven ontvangen, kunnen ontspannen, opkomen voor jezelf, … het is allemaal een vorm van liefde. Liefde die we onszelf wel of niet durven geven.

STAP 2: Thuiskomen bij je partner

Als jij echt wil kunnen thuis komen bij je partner, dan is het nodig dat jij liefde durft ontvangen en liefde kan geven. Als een relatie verstoort is, zit de oplossing altijd in jezelf. Het is nodig dat jij de natuurlijke stroming van liefde in jezelf herstelt.

Iedereen wil liefde geven en krijgen.

Jouw partner wil dit ook en heeft recht op beiden, net als jij!

Door deze balans in jezelf te herstellen, zal je anders in relatie staat met je partner. Dit heeft een impact op hoe jouw partner zich voelt en handelt. Dit heeft dan weer rechtstreeks impact op jezelf en hoe jij jezelf behandeld voelt.

Het herstellen van een relatie is dan ook een proces dat tijd en innerlijk werk vraagt.

📢 Hoe jij innerlijk werk kan doen, dat leer ik je in het Good Vibes MEMBERSHIP. Je kan al member worden vanaf 49 euro per maand als je de kortingscode EERSTEMAANDGRATIS gebruikt, krijg je de eerst maand helemaal cadeau van ons. 🎁

STAP 3: Een warme plek voor je kinderen om op te groeien

Stel jezelf eens voor dat jij was opgegroeid in een omgeving waar jij onvoorwaardelijke liefde zou ontvangen en dit in overvloed.

Dat jij als kind gewoon kind mocht zijn en zonder zorgen de wereld zou kunnen ontdekken.

Dat de relatie tussen je ouders mooi in balans was, zodat jij eenheid en harmonie voelde in alles binnen jouw gezin.

Ik geloof dat de omgeving waarin jij opgroeit, impact heeft jouw ervaring als kind en dat dit impact heeft op jouw ontwikkeling en volwassen leven. Net zoals de tien dagen van het retreat impact hadden op mij. De impact van het retreat was positief: Ik durfde ontspannen. Ik kon angsten, onzekerheden en sabottages los. Hierdoor kon ik mezelf herontdekken.

Zou jij jouw kinderen een  harmonieuze thuis willen geven?

Zou jij jezelf de hemel op aarde willen schenken, als je zou weten HOE jij dit kan doen?

Ik zeg JA!

JA! Ik wil de hemel op aarde creëren

Als jij ook JA zegt, dan kan ik je helpen om van jouw thuis een warme plek te maken. Het begint bij thuiskomen in jezelf. Jouw liefde laten stromen en jouw innerlijke balans herstellen. Vervolgens kan je hetzelfde in jouw partnerrelatie realiseren. Hierdoor zal de liefde, harmonie en eenheid voelbaar zijn in jouw gezin. Jouw kinderen zullen opgroeien in de hemel op aarde.

Het is een ontdekkingsreis in jezelf.

Het is een proces van verwerking en groei tegelijkertijd.

Het is eerlijk zijn tegen jezelf en jouw waarheid ontdekken.

Hierdoor zal jij in verbinding komen met wie jij werkelijk bent, waar jij werkelijk naar verlangt en hoeveel je in je hebt om jouw gewenste leven te realiseren.

>>> JA! Ik wil de hemel op aarde creëren! Voor mezelf, voor mijn partner en voor mijn kinderen.

Of kies jij voor de hel?

Als je vandaag nog niet zoveel liefde en harmonie voelt zoals je er naar verlangt, dan is er werk te doen. Vanzelf gaat er niets veranderen.

Het is nodig dat jij een bewuste keuze maakt en kiest om meer liefde te voelen in jouw dagelijks leven en gezin.

Het is nodig dat jij innerlijk werk verricht om de verandering te kunnen doormaken.

Het leven is uitdagend en nodigt je voortdurend uit om te groeien. Als jij de weg naar meer liefde niet bewust opzoekt, zal het leven de pijn vergroten. Je ervaart dan meer van die dingen die je net niet wil. Dat doet pijn. Het raakt die gekwetste stukken in jezelf aan.

Totdat je begrijpt dat het ANDERS moet!

Totdat jij begrijpt dat je een andere strategie nodig hebt.

Soms overtuigen mensen zichzelf dat het goed met ze gaan terwijl ze eigenlijk settelen met minderen. Ze nemen vrede met een situatie waarin ze niet gelukkig zijn.

Tevreden zijn met middelmatigheid.

Vrede nemen met minder liefde dan wat mogelijk is.

Je doet hiermee niet enkel jezelf mee tekort, maar ook je omgeving.  

Jouw partner en jouw kinderen verdienen het dat jij gelukkig bent. Zij hebben recht op jouw echte aanwezigheid. Zij verlangen ernaar om, net zoals jij, liefde met jou te kunnen delen.

Dit is jouw leven. Jij mag zelf kiezen wat jij hier mee doet.

Ik nodig je uit om de weg naar binnen te vinden, zodat jij meer liefde kan voelen.

Meer liefde voor jezelf

Meer liefde in je relatie

Meer liefde voor jouw kinderen

Ik heb de verandering gemaakt van een tekort, naar overvloed in liefde. Hiervoor heb ik innerlijk werk gedaan en mezelf laten begeleiden. Vandaag geniet ik van het leven waar ik altijd al naar verlangde.

Als jij dit al alleen zou kunnen, zou je het al doen!

❌STOP met twijfelen, dat heeft je al genoeg gekost❗

Zet de allereerste stap naar meer liefde in jouw leven.

>>> JA! Ik wil de hemel op aarde creëren! Voor mezelf, voor mijn partner en voor mijn kinderen.

Hopelijk mag ik je verwelkomen in het Good Vibes MEMBERSHIP, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij het leven leidt waar jij naar verlangt.

Veel liefs,

An

🥰

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top