Dat wat je niet gekregen hebt, mag je zelf creëren.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Heb jij bedenkingen hebt over hoe wij leven? Maak jij je zorgen over hoe de maatschappij functioneert? Voel jij dat verandering nodig is voor het welzijn van onze planeet? Dan is het nodig dat jij durft kiezen voor jouw ideale leven en vanuit een overvloed aan goede vibes anderen inspireert.  Verandering brengen begint bij jezelf. Dat wat jij niet gekregen hebt, is het verschil dat jij mag maken.

Durf kiezen voor jezelf en voor jouw ideale leven! Als jij dit doet, zal je jouw omgeving positief beïnvloed. Hierdoor creëer jij stap voor stap de wereld die 100% bij jou past.

Tijdens het live event Pure Vrouwelijke Kracht is dat exact waar we samen induiken! Wil jij leren hoe jij van jouw leven het allermooiste leven ooit kan maken? Dan nodig ik je uit om deel te nemen.

Ik ben An, 33 jaar en oprichtster en bezielster van Good Vibes Academy. Bij Good Vibes Academy kan jij leren hoe jij van jouw leven een leuk leven kan maken en dit op alle levensgebieden.

Ik leerde van alles op school, maar ik leerde helemaal niets over die zaken die er voor mij echt toe doen:

  • Hoe kan jij als vrouw krachtig door het leven gaan en je eigen pad bewandelen?
  • Hoe kan je omgaan met emoties, trauma’s en uitdagingen op je pad?
  • Wat dien je te doen als de mensen die jij graag ziet, ongelukkig lijken?
  • Hoe kan je echt verbinden met je partner en samen een mooie sfeer creëren in huis?
  • Wat is de zin en betekenis van jouw leven en hoe kan jij jouw levensmissie volbrengen?
  • Hoe ga je om met prikkels? Negativiteit en onzekerheid?
  • Hoe kan jij een leuk leven leiden in een wereld waar zoveel verdriet, onrecht, pijn en conflicten zijn.

Ik leerde veel op school, maar helemaal niets over deze zaken. Nochtans was dit wat ik echt nodig had! Ik groeide op in een omgeving waar heel veel te voelen was. Ik heb er enorm veel uit geleerd. Mijn leven had vlotter verlopen als ik op school zou leren hoe je een mooi leven kan leiden en met bepaalde uitdagingen kan omgaan.

Jij hebt ook zaken geleerd, dingen gemist en je eigen weg gewandeld. Jij hebt door alles wat het leven jou geleerd heeft ook een visie opgebouwd. Jouw visie over dat wat nodig is, is zo uniek en zo waardevol voor anderen, dat het nodig is dat jij hier iets mee gaat doen! Voor jezelf, voor jouw geliefden en voor de wereld!

Aangezien ik dit zo nodig had, ben ik het elders gaan zoeken.  Ik liet me 6 jaar ondersteunen door een therapeut, volgde opleidingen en bijscholingen over relatie-en opvoedingsonsulent, universele visie over het leven en systemisch coachen. Ik liet me coachen door de beste en investeerde veel in mezelf. Ik heb geen luxe-auto of de duurste kleren, maar het gaat heel goed met mij aan de binnenkant. Het geld dat ik aan persoonlijke ontwikkeling besteedt, rendeert in goede vibes. Een investering in jezelf heeft impact op elk levensgebied en op elke relatie die jij hebt. Dit is de reden waarom ik stel dat jij het leven kan leiden dat volledig bij jou past en dit op vlak! Wat hiervoor nodig is, is werken aan jouw binnenkant en opschonen van jouw systeem.

Wat zijn jouw zorgen?

Waar zit jij met jouw gedachten?

Wat had jij zo nodig in jouw jeugd?

Wat heb jij niet gekregen?

Dat wat jij niet hebt gekregen, is exact dat wat jij nu zelf mag invullen. Jij mag jouw gemis onderzoeken en starten met het creëren van een mooie binnenkant.

Harmonie, liefde, zelfzorg, respect, intimiteit, genegenheid en veiligheid.

Jij verdient dit allemaal!

Weet je nog niet hoe jij dit kan creëren? Kom dan naar ons live event of boek een gratis adviesgesprek in. Ik help je op weg en leer je hoe jij dit voor jezelf kan realiseren.

Jij wil dit zelf kunnen.

Jij wil onafhankelijk zijn.

Dat is juist gezond!

En als jij dit dan kan, kan jij anderen inspireren en het hen ook weer aanleren. Hierdoor maak jij op jouw unieke manier de wereld mooier. Het begint bij jezelf.

Jouw leven, jouw ervaringen en jouw missie maken dat jij exact datgene hebt meegemaakt wat jij nodig hebt om anderen te helpen. Dit gaat ver voorbij aan de theorie. Boeken lezen, theorie studeren, uitleg horen, kan waardevol zijn.

Wat er echt toe doet is integreren, doorvoelen, doorleven en kunnen toepassen in de praktijk: in jouw leven en in het leven van anderen.

Theorie heeft zijn waarde, praktijk maakt het VERSCHIL in een mensenleven. Hiervoor is het nodig dat jij eerst jouw eigen sh*t hebt opgeruimd. Jij mag de omslag maken van leerling naar leraar en van jouw knelpunten, jouw kracht maken.

Aangezien ik het zo nodig had om bij te leren en mezelf te laten begeleiden om überhaupt mezelf goed te voelen, maakt duidelijk dat ik anderen dingen nodig had dan wat onze maatschappij mij te bieden heeft.

Herken je dit?

Lijkt het soms alsof jij zo anders bent, dat je er jezelf vragen over stelt?

Voel jij je wel eens helemaal alleen op deze planeet?

Dan ben jij een van de pioniers die mee VERNIEUWING en VERANDERING mag brengen.

Yes, jij koos ervoor om een mooie missie op aarde te komen volbrengen

Welkom in het team! 😉

Dat wat ik geleerd heb en waarvan ik geloof dat het van levensbelang is voor iedereen, heb ik verzameld in Good Vibes Academy.

Waar geloof jij in?

Wat is al heel jouw leven echt belangrijk voor jou?

Wat zijn de lessen die jij leerde en hoe heb jij dat gedaan?

Het is tijd om vorm te geven aan dat wat jij in deze wereld mag brengen.

Ben jij klaar om te doen waarvoor jij geboren bent?

Jouw unieke bijdrage aan de wereld kent verschillende niveaus. Het begint bij jezelf, vervolgens breidt je uit naar jouw naaste omgeving en tot slot doe jij dat waarvoor dat jij geboren bent.

NIVEAU 1: Verandering begint bij jezelf

De wereld waar ik naar verlangde, is er één waar meer liefde, harmonie en zachtheid voelbaar is. Ik heb dit gemist als kind. Het gemis en de leegte was zo groot, dat ik ben blijven zoeken tot ik gevonden heb wat ik nodig had. Het antwoord is zelfliefde.

Wat heb jij gemist als kind?

Hoe groot is de leegte die jij voelt?

Wat heb jij nodig om jezelf beter te voelen?

Welke stappen heb jij hiervoor gezet?

Wat is jouw unieke levenspad en welke uitdagingen heb jij overwonnen?

Dit is het antwoord op de behoefte van de medemens.

Jij, die op jouw unieke manier, doorgeeft wat jij hebt geleerd.

Dat is wat anderen nodig hebben, juist van jou!

Diegenen die van jou mogen leren, zullen de weg naar jou vinden van zodra jij gewoon jezelf durft zijn. Als jij jezelf laat zien zoals jij bent, doet wat jij te doen hebt en geniet van het leven dat je eerst en vooral voor jezelf hebt gecreëerd, verloopt de rest vanzelf.

Ergens, diep in jezelf weet jij dit.

Durf er op te vertrouwen en maak je klaar om te ontvangen.

Voel je dat je eerst nog zelf enkele stappen te zetten hebt? Twijfel dan niet om een gratis gesprek in te boeken. Samen kijken we wat je juist nodig hebt, zodat jij helemaal in jouw licht kan gaan staan.

Tijdens het live event duiken we eerst diep in jouw ideale leven. Dit mag jij voor jezelf creëren door resoluut te kiezen voor jouw hoogste doelen en grootste verlangen. Dat wat nu nog onmogelijk lijkt, maken we mogelijk door systemisch coachen, innerlijk werk en een overvloed aan vertrouwen in “het leven”.

NIVEAU 2: Je oefent, leert bij en breidt energetisch uit

Zo, jij hebt alles in werking gesteld om te genieten van jouw ideale leven. TOP!

Tijd om next level te gaan: uitbreiden, oefenen, jezelf trainen en anderen inspireren.

Jawel, vallen en opstaan hoort erbij. Jouw verlangen en jouw natuurlijke kwaliteiten zijn sterk genoeg om door te pakken, vol te houden en te blijven gaan voor jouw grootste doelen: een positieve impact op onze maatschappij.

Tijdens de training innerlijke kracht leren we jou die tools en technieken aan die jij nodig hebt om dagelijks de goede vibes en het vertrouwen te voelen. Doordat jij jezelf deze voeding blijft geven, is jouw bron onuitputtelijk.

Je bent zoveel sterker dan wat je nu denkt.

Je bent zoveel krachtiger dan je altijd dacht.

Het benutten van jouw potentieel doet je zoveel deugd dat je er geen genoeg van krijgt. 😉

Yes, jij hebt het spelletje door en geen enkele uitdaging is jou te groot. Jij durft jouw innerlijke sabotage, angsten en onzekerheden recht in de ogen te kijken en bent vastberaden om de strijd te winnen. 😉

Als je daarmee klaar bent, ben je klaar voor dat wat jij te doen hebt: jouw unieke bijdrage in de wereld.

Yes, you’re ready!

Let’s go!

NIVEAU 3: Jij doet waarvoor dat jij geboren bent

Jij kent jouw innerlijke systeem zo goed, dat je echt durft vertrouwen op jezelf en jouw kwaliteiten. Je bent ondertussen echt getraind in het communiceren en verbinden met jouw mooiste versie.

Die versie van jezelf die glashelder heeft wat hij/zij te doen heeft op deze wereld.

Die versie van jezelf die onstopbaar is en gaat voor het hoogste goed.

Die versie van jezelf die niet anders kan, dan een VERSCHIL te maken.

Ja,

Juist,

Dat heb jij te doen! 😉

PS: Je doet het al!

Elke keer als jij je ANDERS voelt, doe je het.

Elke keer als jij vrijuit spreekt, opkomt voor jezelf, jouw eigen weg gaat en anderen hierdoor inspireert juist door hen te tonen dat het ook ANDERS kan…

Stiekem doe je dit al heel jouw leven.

Nu is het tijd om BEWUST te KIEZEN om jouw unieke bijdrage te leveren.

Voel jij dat je meer wil ontdekken over jouw ideale leven en hoe jij dit voor jezelf kan realiseren?

Ben je klaar om mee het VERSCHIL te maken in onze wereld, gewoon door jezelf te zijn?

Voel je JA, maar zegt een stemmetje in je hoofd oh nee,…

Dan is het event Pure Vrouwelijke Kracht exact wat jij nodig hebt om die extra dosis moed in jezelf te vinden en hierdoor vol te durven gaan voor jouw grooste doelen en verlangens.

Stil staan, twijfelen, bang of onzeker zijn heeft je al genoeg gekost.

Tijd voor ACTIE 😉

Kom naar het inspirerende live event en stap mee op de golf van goede vibes. Voel het VERSCHIL in JEZELF en stap volledig in jouw eigen kracht. De wereld ligt al aan jou voeten, durf het te zien, durf het te voelen en geniet van de inspirator die jij voor velen bent.

>>> Meer informatie over het inspirerende live event

Kan je niet op het event aanwezig zijn? Boek een gratis adviesgesprek en we kijken samen wat jij nodig hebt om de krachtigste versie van jezelf te zijn, zodat jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kan doen op een manier die 100% bij jou past!

In volgende Facebooklive uitzending vertel ik meer over dit topic en zoom ik met een Angelique in op het thema: jezelf accepteren zoals je bent, zonder dat je iets moet bewijzen.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Boek een gratis adviesgesprek en we kijken samen wat jij nodig hebt.

Met liefde

An

 

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Scroll naar top